Προλαβαίνει το τέλος της σεζόν ο φαν Πέρσι

Ένας από τους μεγάλους άτυχους της χρονιάς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, που ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς.

Ένας από τους μεγάλους άτυχους της χρονιάς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, που ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς.

Τελευταίος αυτός που αποκόμισε μετά το μαρκάρισμα του Κώστα Μανωλά του Ολυμπιακού, στον επαναληπτικό αγώνα των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Ολντ Τράφορντ». Έκτοτε ο Ολλανδός σούπερ σταρ των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχει παίξει λεπτό!

Ο αρχικός υπολογισμός ήταν πώς ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ θα χάσει τη σεζόν, ωστόσο την περασμένη Παρασκευή (25/4) προπονήθηκε ελαφρά πιο γρήγορα απ΄ όσο αναμενόταν. Συνεχίζει ν΄ ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να παίξει στο εντός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, το προσεχές Σάββατο (3/5).

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ, με δηλώσεις του στην «Daily Mail», μίλησε για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του και συμπαίκτη: «Πρέπει να δούμε την πορεία του στις προπονήσεις, την τρέχουσα εβδομάδα, μια και χρειάζεται δουλειά στη φυσική κατάσταση. Πάντως φαίνεται μία χαρά». Όπως έχουν τα πράγματα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για μη συμμετοχή του φαν Πέρσι στο Μουντιάλ 2014 με την Ολλανδία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.