Γκιγκς: «Η πιο περήφανη στιγμή»

Δεν έκρυψε τη χαρά του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ράιν Γκιγκς, τονίζοντας πως είναι η πιο περήφανη στιγμή της ζωής του, μέχρι στιγμής.

Δεν έκρυψε τη χαρά του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ράιν Γκιγκς, τονίζοντας πως είναι η πιο περήφανη στιγμή της ζωής του. Ο Ουαλός αναφέρθηκε στην πρόταση της διοίκησης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στα τελευταία τέσσερα ματς του αγγλικού πρωταθλήματος και στο πως αποφάσισε να αποδεχτεί τη  συγκεκριμένη πρόταση.

Αρχικά, ο βετεράνος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» υπογράμμισε: «Όταν με κάλεσε η διοίκηση να αναλάβω την ομάδα για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, δεν δίστασα να πω ‘ναι’. Είναι η πιο περήφανη στιγμή στη ζωή μου. Αυτή η ομάδα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου από τότε που ήμουν 14».

Στη συνέχεια, ο Γκιγκς συμπλήρωσε: «Είμαι περήφανος, χαρούμενος, λίγο νευρικός, αλλά όπως ακριβώς λειτουργώ και σαν παίκτης, ανυπομονώ για το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την ώρα που θα βγούμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο του ‘Ολντ Τράφορντ’. Είμαι βέβαιος πως η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική».

Τέλος, ο Γκιγκς αποκάλυψε και το τι είπε στους συμπαίκτες του, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κόκκινων διαβόλων»: «Είπα στους παίκτες ‘Σας εμπιστεύομαι και ξέρω τι μπορείτε να πετύχετε. Βγείτε έξω και δείξτε το’. Όλη η ομάδα έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την εβδομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.