Γιουνάιτεντ από τα παλιά

Παραμονές της μεγάλης ρεβάνς του Μονάχου, για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάτησε κάτω τη Νιούκαστλ επικρατώντας με το ευρύ 4-0 των «magpies» χωρίς τους φαν Πέρσι, Ρούνι στην αποστολή!

Παραμονές της μεγάλης ρεβάνς του Μονάχου, για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάτησε κάτω τη Νιούκαστλ επικρατώντας με το ευρύ 4-0 των «magpies» χωρίς τους φαν Πέρσι, Ρούνι στην αποστολή!

Πρόσωπο του αγώνα για τους «κόκκινους διαβόλους» της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Χουάν Μάτα που σκόραρε δύο γκολ κι έδωσε μία ασίστ, ενώ τιμωρημένος ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός των γηπεδούχων Άλαν Πάρντιου. Με το αποτέλεσμα αυτό η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 57 βαθμούς κι ανέβηκε έκτη, σε 33 ματς, ούσα η πρώτη ομάδα που φτάνει τις δέκα νίκες εκτός έδρας στην Πρέμιερ. Δεν αγωνίστηκαν οι φαν Πέρσι και Ουέιν Ρούνι για τους φιλοξενούμενους, με τον δεύτερο να είναι αμφίβολος και για τον επαναληπτικό του 1-1 με την Μπάγερν, στο Μόναχο, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Φούλαμ επί της Άστον Βίλα, στο Μπέρμιγχαμ, με τους φιλοξενούμενους του Φέλιξ Μάγκατ να φτάνουν στην τελική επικράτηση (1-2) στο 86΄ με το τέρμα του Ρονταγιέγκα. Πλέον, οι Λονδρέζοι έφτασαν τους 27 βαθμούς σε 33 ματς και ξεμπλόκαραν από την 20ή και τελευταία θέση της κατηγορίας στην οποία, πλέον, βρίσκεται η Σάντερλαντ με 25 πόντους αλλά και τρία ματς λιγότερα από Κάρντιφ και Φούλαμ, οι οποίες είναι στη διακεκαυμένη ζώνη. Οι Ουαλοί του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, για ένα ακόμη «τελικό», αποδείχτηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου όντες «αρωγοί» της προσπάθειας που κάνει η Κρίσταλ Πάλας να παραμείνει στην Πρέμιερ (0-3 επικράτησαν οι Λονδρέζοι).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, το απόγευμα του Σαββάτου (5/4):

Άστον Βίλα – Φούλαμ: 1-2 (70΄ Χολτ – 61΄ Ρίτσαρντσον, 86΄ Ρονταγιέγκα)
Κάρντιφ – Κρίσταλ Πάλας: 0-3 (31΄, 88΄ Πάντσεον, 71΄ Λέντλι)
Χαλ – Σουόνσι: 1-0 (39΄ Μπόιντ)
Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 0-4 (39΄, 50΄ Μάτα, 64΄ Χερνάντες, 93΄ Γιανουζάι)
Νόριτς – Γουέστ Μπρομ: 0-1 (16΄ Αμαλφιτανό)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.