Τόρες: «Να πείσω τον Μουρίνιο ότι αξίζω θέση βασικού»

Ο Φερνάντο Τόρες δήλωσε ότι είναι ευθύνη του να καταστήσει τον εαυτό του ως την πρώτη επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο για τη «γραμμή κρούσης» της Τσέλσι.

Ο Φερνάντο Τόρες δήλωσε ότι είναι ευθύνη του να καταστήσει τον εαυτό του ως την πρώτη επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο για τη «γραμμή κρούσης» της Τσέλσι. Ο Ισπανός στράικερ τόνισε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Independent”, πως θέλει να εξαντλήσει τα δύο χρόνια που έχει ακόμη στο συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για την τελική φάση του Μουντιάλ, το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Βραζιλία. Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος φέτος έχει ασκήσει έντονη κριτική στους επιθετικούς της ομάδας, δήλωσε χθες πως ο Τόρες έχει θέση στην Τσέλσι, παρότι δεν συμπεριέλαβε τον 30χρονο άσο στην αρχική ενδεκάδα για τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Με βάζει στον αγώνα όταν νομίζει ότι είμαι η καλύτερη επιλογή και με αφήνει στον πάγκο όταν νομίζει ότι δεν είμαι η καλύτερη επιλογή» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόρες και συνέχισε: «Ο στόχος μου είναι να προσπαθήσω να τον κάνω να αισθανθεί ότι είμαι πάντα η καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν. Πρέπει να βρεις τρόπους για να προσαρμοστείς σε αυτήν την κατάσταση. Να κατηγορήσεις τον προπονητή; Να κατηγορήσεις τους συμπαίκτες σου; Να κατηγορήσεις τους πάντες; Ή να ζητήσεις από τον εαυτό σου κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα. Μπορώ να κάνω τον Ζοζέ να θεωρήσει ότι εγώ είμαι η καλύτερη επιλογή. Αυτό είναι που πρέπει να κάνω κάθε μέρα στην προπόνηση, σε όλους τους αγώνες. Απλά ζητώ από τον εαυτό μου την ευθύνη».

Φέτος ο Τόρες έχει πετύχει 9 τέρματα σε 33 εμφανίσεις με την Τσέλσι, η οποία δαπάνησε το 2011 το ποσό-ρεκόρ των 50 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει από τη Λίβερπουλ, ωστόσο ο Ισπανός δεν είναι το ίδιο παραγωγικός όσο στις «θητείες» του στους «κόκκινους» και στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Πάντως, ο ίδιος δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για να γίνει… απαραίτητος στον Μουρίνιο. «Πρέπει να αποδεικνύεις τον εαυτό σου κάθε μέρα. Εάν ο προπονητής θεωρεί ότι υπάρχει άλλος παίκτης που είναι καλύτερος από σένα, θα παίξει αυτός. Πρέπει να προσπαθείς να βελτιώνεσαι και να συνεχίσεις να παλεύεις και να προσπαθείς να αλλάξεις τη γνώμη του προπονητή. Ελπίζω ότι μια μέρα ο Ζοζέ θα μπορεί να λέει “αυτός είναι ο επιθετικός μου, αυτός θα είναι ο επιθετικός μου”, όπως το κάνει με κάποιους από τους παίκτες, οι οποίοι έχουν κερδίσει την εκτίμησή του» υπογράμμισε.

Στο μεταξύ, ο Τόρες εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να αγωνιστεί με την εθνική Ισπανίας στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Φυσικά, μπορώ να τα καταφέρω. Αγαπώ να αγωνίζομαι για τη χώρα μου και ήμουν αρκετά τυχερός που βρέθηκα σε δύο EURO και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (σ.σ. οι «φούριας ρόχας» κατέκτησαν τον τίτλο και στις τρεις διοργανώσεις). Γράψαμε ιστορία. Κανείς δεν έκανε κάτι τέτοιο στο παρελθόν, τρεις τίτλους στη σειρά, και θέλουμε να κατακτήσουμε τον τέταρτο. Αυτό θα είναι καταπληκτικό γι’ αυτή τη γενιά. Επομένως, θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί, αλλά, αν θέλω να είμαι εκεί, πρέπει να τα πάω καλά με την Τσέλσι. Να σκοράρω και να κατακτήσω τρόπαια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.