Στάριτζ: «Πρωτάθλημα για τον Τζέραρντ»

Να κατακτήσει το εφετινό πρωτάθλημα και για τον Στίβεν Τζέραρντ θέλει ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η Λίβερπουλ, τελικά θα τα καταφέρει.

Να κατακτήσει το εφετινό πρωτάθλημα και για τον Στίβεν Τζέραρντ θέλει ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η Λίβερπουλ, τελικά θα τα καταφέρει. Ο Άγγλος επιθετικός τόνισε πως ο αρχηγός των «κόκκινων» αξίζει να πανηγυρίσει έναν τίτλο πρωταθλητή Αγγλία στην καριέρα του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον έμπειρο μέσο.

Αρχικά, ο Στάριτζ τόνισε για τον Τζέραρντ: «Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος παίκτης στην Λίβερπουλ για να σηκώσει το τρόπαιο. Αν το κερδίσουμε ο Στίβεν το αξίζει. Θα έπρεπε να κερδίσει την Premier League για όλα όσα έχει κάνει στον σύλλογο. Κάθε παίκτης στην ομάδα θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει ώστε να πετύχει τον στόχο του».

Στη συνέχεια, ο Άγγλος επιθετικός συμπλήρωσε: «Είναι απίστευτος, ένα πραγματικός ηγέτης. Ζει για την Λίβερπουλ, είναι στην ομάδα όλη την διάρκεια της καριέρας του και είναι μεγάλη απόλαυση να παίζεις μαζί του».

Τέλος, ο Άγγλος επιθετικός συμπλήρωσε: «Ο Τζέραρντ είναι ένας θρύλος όχι μόνο για την Λίβερπουλ αλλά και για ολόκληρο το αγγλικό ποδόσφαιρο. Θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους μέσους στο ποδόσφαιρο όχι μόνο στην Λίβερπουλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.