Πλήγμα για τη Χαλ

Ο τραυματισμός του Ρόμπι Μπράντι, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο μήνα, αποτελεί το νεότερο πρόβλημα του Στιβ Μπρους στη Χαλ.

Ο τραυματισμός του Ρόμπι Μπράντι, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο μήνα, αποτελεί το νεότερο πρόβλημα του Στιβ Μπρους στη Χαλ.

Οι «τίγρεις» χάνουν έναν εκ των πιο φορμαρισμένων παικτών του, αν και υπάρχει και ευθύνη του αγγλικού συλλόγου στη διαχείριση ενός μικροτραυματισμού που ταλαιπώρησε πρόσφατα τον 21χρονο Ιρλανδό.

Ο νεαρός αριστερός φουλ μπακ, «προϊόν» των ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε σκοράρει στο 26΄ με τη Νιούκαστλ, στη νίκη της Χαλ με 3-2 εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1.

Στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με τη Γουέστ Χαμ σημείωσε με πέναλτι το μοναδικό τέρμα των «τίγρεων» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 12΄. Για το εν λόγω ματς ο Μπράντι ήταν αμφίβολος, μα τελικά έπαιξε. Αντικαταστάθηκε, μάλιστα, αν και προερχόταν από τραυματισμό στο 80΄, με αποτέλεσμα να μείνει, πλέον, έξω για τον επόμενο μήνα μετά το τελευταίο χτύπημά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.