Πολλές μεταγραφές υπόσχεται ο Κόμολι

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόκτηση του Τζόρνταν Χέντερσον δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Λίβερπουλ, Ντέιμιεν Κόμολι.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόκτηση του Τζόρνταν Χέντερσον δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Λίβερπουλ, Ντέιμιεν Κόμολι. Ήταν ο άνθρωπος που “δούλεψε” τη συγκεκριμένη υπόθεση και κατάφερε να κλείσει πολύ γρήγορα τον 20χρονο μέσο, με “όπλο” του βέβαια τα 24 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία δαπάνησαν οι “κόκκινοι” για να τον αποκτήσουν από τη Σάντερλαντ.

«Θέλαμε μια γρήγορη μεταγραφή. Οσο πιο σύντομα, τόσο καλύτερα, γιατί μπορούμε να καταστρώσουμε τα πλάνα μας και να αποφασίσουμε ότι εδώ σταματάμε. Φυσικά, δεν θα γίνει κάτι τέτοιο τώρα!» είπε ο Κόμολι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το καλοκαίρι θα είναι “καυτό” στο Λίβερπουλ. «Ενδιαφερόμαστε για Βρετανούς ποδοσφαιριστές ή που να έχουν θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτούς τούς προτιμούμε, έναντι όσων αγωνίζονται στο εξωτερικό. Αν κινηθούμε για κάποιον, θα είναι επειδή πληροί όλες τις προδιαγραφές. Αυτό χρειαζόμαστε κι αυτό ακριβως κρίναμε στην περίπτωση του Χέντερσον. Ηταν ενας από τους μεγάλους στόχους μας και, όταν καταφέρνεις να εκπληρώσεις τόσο γρήγορα αυτή την αποστολή, είναι πάντοτε καλό σημάδι για όσα θα ακολουθήσουν» συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.