Προέλαση για την Άρσεναλ

Η λονδρέζικη ομάδα δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τη Στόουκ, επικράτησε με 3-1 στο «Έμιρεϊτς» για την πέμπτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με 3-1 κι έφθασε στους δώδεκα βαθμούς και την πρώτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η λονδρέζικη ομάδα δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τη Στόουκ, επικράτησε με 3-1 στο «Έμιρεϊτς» για την πέμπτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με 3-1 κι έφθασε στους δώδεκα βαθμούς και την πρώτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Ράμσι σκόραρε ξανά (για έβδομο σερί ματς), ανοίγοντας το σκορ στο 5΄, ενώ μετά την ισοφάριση του Τζίοφ Κάμερον στο 26΄ «καθάρισαν» οι Μερτεζάκερ (36΄) και Σανιά (72΄) που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν άρχισε βασικός, λόγω μικροπροβλήματος τραυματισμού ο Θίο Ουόλκοτ, που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο 90λεπτο.

Καλύτερος των «κανονιέρηδων», για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν ο Μεσούτ Οζίλ που με τις δύο ασίστ που έκανε έφτασε πολύ γρήγορα την πρώτη θέση της σχετικής λίστας στην Πρέμιερ με τρεις! Ο Γερμανός με εκτέλεση φάουλ «έστρωσε» το 2-1 του Μερτεζάκερ, ενώ ήταν ο ασίστμαν και στο 3-1 του Σανιά που σκόραρε ξανά μετά από 19 μήνες.

Για τη Στόουκ, η οποία ηττήθηκε για ενδέκατη σερί φορά ως φιλοξενούμενη της Άρσεναλ, την καλύτερη ευκαιρία την είχε ο Αρναούτοβιτς με δοκάρι στο 1-0, πλην του γκολ του Κάμερον φυσικά. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μάικ Ντιν, με την Άρσεναλ να σημειώνει, μόλις, τη δεύτερη νίκη της στα δεκαέξι τελευταία ματς που τη «σφύριξε» ο εν λόγω ρέφερι!

Στο «Σέλχαστ Παρκ» η Σουόνσι με κεκτημένη ταχύτητα από το 0-3 στη Βαλένθια για το Γιουρόπα Λιγκ, πέρασε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 2-0 για την πέμπτη αγωνιστική. Μίτσου (2΄) και Νέιθαν Ντάιερ (47΄) σημείωσαν τα δύο γκολ των «κύκνων» απέναντι στους Λονδρέζους που πέραν του γεγονότος ότι δέχθηκαν γκολ στο ενάμιση λεπτό ήταν κάκιστοι στην αναμέτρηση. Ακυρωθέν γκολ είχε στο 82΄ ο Ντε Γκούζμαν για την ουαλική ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.