«Αγκομαχώντας» στην κορυφή η Τσέλσι

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε, με 2-0, της Φούλαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κι έφθασε στους δέκα βαθμούς και την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ τη Λίβερπουλ παίζοντας, όμως, για μία ακόμη φορά μέτριο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε, με 2-0, της Φούλαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κι έφθασε στους δέκα βαθμούς και την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ τη Λίβερπουλ παίζοντας, όμως, για μία ακόμη φορά μέτριο ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε για 80 λεπτά στον πάγκο τον Λάμπαρντ, άφησε εκτός αποστολής τον Μάτα, δίνοντας ξανά φανέλα βασικού στον Σούρλε και πλαισιώνοντας τον Ετό με τον Γερμανό, τον Όσκαρ και τον Αζάρ.

Ο Όσκαρ άνοιξε το σκορ στο 52΄ για τους «μπλε» με τον Όμπι Μίκελ στο 84΄ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 84΄. Η Τσέλσι ήταν κάκιστη στο πρώτο 45λεπτο με τη «γειτόνισσα» Φούλαμ (οι έδρες των δύο ομάδων απέχουν περίπου ενάμιση χιλιόμετρο) ν΄ απειλεί με τον Ντάρεν Μπεντ στο 13΄ με χαμένο τετ-α-τετ.

Για την ομάδα του Μάρτιν Γιολ έμεινε ξανά στον πάγκο για ενενήντα λεπτά ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ ο τραυματισμός του Στεκέλενμπουργκ έφερε ξανά βασικό τον Στόκντεϊλ. Οι ευκαιρίες, και στο δεύτερο μέρος, ήταν ελάχιστες για την Τσέλσι η οποία λόγω προσωπικών ενεργειών των παικτών της πήρε το ματς.

Η Φούλαμ έμεινε με μία νίκη σε πέντε αγώνες και ο Ζοσέ Μουρίνιο αήττητος σε εντός έδρας αγώνα Πρέμιερ Λιγκ στην καριέρα του φθάνοντας τον αριθμό 63 χωρίς να έχει γνωρίσει ήττα (49 νίκες και 14 ισοπαλίες, όλοι οι αγώνες, φυσικά, με την Τσέλσι). Πάντως, πέραν του αποτελέσματος η Τσέλσι δεν μπορεί να κρατήσει τίποτε άλλο από το λονδρέζικο ντέρμπι με τους «κότατζερς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.