«Επιστροφή» με Κόζακ η Άστον Βίλα

Πύρρειο νίκη σημείωσε η Άστον Βίλα στο «Κάροου Ρόουντ», επικρατώντας με 1-0 της Νόριτς για την πέμπτη αγωνιστική χάνοντας, όμως, λόγω τραυματισμού τον Κρίστιαν Μπέντεκε.

Πύρρειο νίκη σημείωσε η Άστον Βίλα στο «Κάροου Ρόουντ», επικρατώντας με 1-0 της Νόριτς για την πέμπτη αγωνιστική χάνοντας, όμως, λόγω τραυματισμού τον Κρίστιαν Μπέντεκε.

Χρειάστηκε να περάσουν 27 παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ, ώστε να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του Μπέρμιγχαμ κι αυτό την οδήγησε στη νίκη στο Νόρφολκ απέναντι στα «καναρίνια» του Κρις Χιούτον. Ο Μπραντ Γκουζάν είδε την εστία του να μένει απαραβίαστη για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο περίπου και οι «χωριάτες» κατέκτησαν τη δεύτερη νίκη τους φέτος στο πρωτάθλημα και την πρώτη μετά από δύο διαδοχικές ήττες.

Το παιχνίδι δεν άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 5΄ η Βίλα στάθηκε άτυχε με το δοκάρι του Βάιμαν, ενώ στην επόμενη φάση καταλογίστηκε πέναλτι για τη Νόριτς με τον Κίεραν Κλαρκ να κάνει χέρι εντός περιοχής των φιλοξενούμενων. Ο Γκουζάν απομάκρυνε την εκτέλεση του Σνόντγκρας στο 6΄, κρατώντας «όρθιους» τους φιλοξενούμενους στο δύσκολο αυτό δίλεπτο.

Στο 27΄ ο Κρίστιαν Μπέντεκε άφησε το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού, με τον Λίμπορ Κόζακ να μπαίνει αλλαγή και να εξελίσσεται σε ήρωα του αγώνα. Ο Βέλγος στράικερ είναι άγνωστο πόσο θα λείψει μετά απ΄ αυτήν την ατυχία και η απώλεια σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού θα είναι μεγάλη για την ομάδα του Πολ Λάμπερτ που επέστρεψε, ως αντίπαλος, στην έδρα της Νόριτς την οποία «υπηρέτησε» από το 2009 έως το 2012!

Ο 24χρονος Τσέχος, πάντως, με το που μπήκε στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ για τη Βίλα, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό. Πολύ καλός για τους νικητές ήταν ο Αγκμπονλαχόρ, που είχε και συμμετοχή στη φάση του 0-1, ενώ για τη Νόριτς αρνητική εξέλιξη ήταν η αλλαγή του Μπασόνγκ στο 38΄ λόγω τραυματισμού. Χωρίς να είναι πολύ καλύτερη η Βίλα κράτησε το αποτέλεσμα, με τους Βολφσβίνκελ και Ελμάντερ να είναι μέτριοι για τους γηπεδούχους και τον Χούπερ, που ντεμπούταρε ως αλλαγή στο 62΄, να δείχνει ανέτοιμος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.