Καθάρισε ο Ρούνεϊ

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι απουσίασε από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ και ο Γουέιν Ρούνεϊ ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη με 2-0 επί των «σφυριών».

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι απουσίασε από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ και ο Γουέιν Ρούνεϊ ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη με 2-0 επί των «σφυριών». Λίγες μέρες μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «κόκκινοι διάβολοι» πανηγύρισαν και στην Πρέμιερ Λιγκ, στη βαθμολογία της οποίας βρίσκονται στην έβδομη θέση.

Ο Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με γκολ… αλά Μπέκαμ από τη σέντρα, ενώ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά του αγώνα στο 33′ με κοντινό σουτ μετά από λάθος των αμυντικών. Η πρόκριση επί του Ολυμπιακού έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος ελπίζει ότι θα μπορέσει έστω και στο φινάλε να… σώσει τη χρονιά.  

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Ντεμέλ, ΜακΚάρτνεϊ, Νομπλ, Κόλινς, Τόμκινς, Ντιαμέ (58′ Τζάρβις), Τέιλορ (82′ Νοτσερίνο), Κάρολ, Νόλαν (72′ Κόουλ), Ντάουνινγκ

Μάντσεστερ Γ.: Ντε Χέα, Ράφαελ, Μπούτνερ, Φελαϊνί, Κάρικ, Τζόουνς, Γιανγκ, Φλέτσερ, Ρούνεϊ (77′ Ερνάντες), Μάτα (78′ Γουέλμπεκ), Καγκάβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.