«Δεν πάει στη Μίλαν ο Ακουιλάνι…»

Ο ατζέντης του Αλμπέρτο Ακουιλάνι, Φράνκο Ζαβαλιά, ξεκαθάρισε πως ο άσος της Λίβερπουλ δεν πρόκειται να μετακομίσει στη Μίλαν.

Ο ατζέντης του Αλμπέρτο Ακουιλάνι, Φράνκο Ζαβαλιά,  ξεκαθάρισε πως ο άσος της Λίβερπουλ δεν πρόκειται να μετακομίσει στη Μίλαν. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής  βρέθηκε δανεικός την εφετινή χρονιά στην ομάδα της Γιουβέντους και οι εμφανίσεις του έπεισαν τη διοίκηση της «μεγάλης κυρίας» αλλά η προσφορά που έκανε στον αγγλικό σύλλογο για την απόκτηση του παίκτη, δεν ήταν ικανή να τον κάνει κάτοικο Τορίνου. Έτσι δημοσιεύματα στην Ιταλία ήθελαν την Μίλαν να κάνει το δικό της δυνατό «μπάσιμο» για τον παίκτη.

«Δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω για το ενδιαφέρον της Μίλαν προς τον Ακουιλάνι. Αυτά είναι μόνος φήμες γιατί ποτέ δεν είχαμε επαφές με την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Η Γιούβε θέλει μερικές ημέρες ακόμα για να σκεφτεί για την περίπτωση του πελάτη μου. Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα που υπάρχει είναι το οικονομικό αλλά πιστεύω ότι αυτή ψάχνει κάποιον με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ό,τι και να γίνει πάντως ο Ακουιλάνι δεν θα μείνει χωρίς ομάδα γιατί έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ για τρία ακόμη χρόνια», δήλωσε ο Φράνκο Ζαμπαλιά, στην «Gazzeta dello Sport».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.