Ρότζερς: «Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα»

Οι φίλοι της Λίβερπουλ ονειρεύονται τον πρώτο τίτλο πρωταθλήτριας Αγγλίας από το 1990, αλλά ο προπονητής της Μπρένταν Ρότζερς παρουσιάζεται πιο προσγειωμένος.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ ονειρεύονται τον πρώτο τίτλο πρωταθλήτριας Αγγλίας από το 1990, αλλά ο προπονητής της Μπρένταν Ρότζερς παρουσιάζεται πιο προσγειωμένος.

Οι «ρεντς» κέρδισαν επιβλητικά 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» την προηγούμενη αγωνιστική και έμειναν σε επαφή με την κορυφή, ενώ έχουν κερδίσει και τον θαυμασμό των ουδέτερων για το επιθετικό τους ποδόσφαιρο.

Ωστόσο ο Ρότζερς μιλώντας την Πέμπτη, τόνισε πως το μυαλό του δεν είναι στον τίτλο, αλλά μόνο στο επόμενο ματς με την Κάρντιφ.

«Είναι πολύ καλό να ονειρεύονται οι οπαδοί και μπορούν να είναι υπερήφανοι για όσα κάνουμε, αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα.

Δεν μιλάμε για τον τίτλο εδώ, ο κόσμος μας αυτή την εβδομάδα είναι μόνο το ματς με την Κάρντιφ. Η πίεση είναι πάντα μεγάλη και οι προσδοκίες πολλές, αλλά η συγκέντρωσή μας παραμένει ίδια.

Οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι σκέφτονται περισσότερο τη μάχη του τίτλου απ’ ότι εγώ. Δεν έχει νόημα να σκέφτομαι πώς μπορούν να πάνε τα πράγματα σε μελλοντικά παιχνίδια, όταν έχω ματς στις 3.00 το Σάββατο το μεσημέρι. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε επιθετικά όπως στο ”Όλντ Τράφορντ” και η δουλειά μου είναι να αφαιρέσω κάθε φόβο από τους παίκτες μου.

Όλοι είδατε πως παίξαμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτοί είχαν το γήπεδο και τον κόσμο, εμείς όμως είχαμε τη μπάλα», τόνισε ο Ρότζερς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.