Ρότζερς: «Εκπληκτικός αρχηγός ο Στίβεν»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Στίβεν Τζέραρντ ο Μπρένταν Ρότζερς, μετά τη νίκη 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Στίβεν Τζέραρντ ο Μπρένταν Ρότζερς, μετά τη νίκη 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τόνισε πως το σύστημα που χρησιμοποίησε στη μεσαία γραμμή (4-4-2 με ρόμβο), δούλεψε εξαιρετικά.

Αρχικά, ο τεχνικός των «κόκκινων» τόνισε για τον Τζέραρντ: «Είναι ένας φανταστικός επαγγελματίας και εκπληκτικός αρχηγός για την ομάδα μας. Είναι προσηλωμένος και αρκετά ήρεμος ακόμα και κάτω από μεγάλη πίεση. Είναι φανταστικός».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Λίβερπουλ συμπλήρωσε: «Ήταν μια καλή ομαδική εμφάνιση. Το διαμάντι στη μεσαία γραμμή δούλεψε εξαιρετικά. Οι Χέντερσον και Άλεν μπλόκαραν αρκετές πάσες στις πλευρές τους, πίεσαν και δούλεψαν σκληρά. Ο Στέρλινγκ ήταν εξαιρετικός επίσης. Είναι σπουδαίο το αποτέλεσμα και η πρώτη φορά που η Λίβερπουλ παίρνει τη νίκη εδώ μετά το 2009. Οι οπαδοί μας το ευχαριστήθηκαν, όμως εμείς έχουν στραμμένη στην προσοχή μας στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.