Φούλαμ και Γουέστ Μπρομ είναι εδώ!

Οι «κότατζερς», μετά κόπων και βασάνων, κατάφεραν να σημειώσουν πολύτιμη νίκη για την 30ή αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, ενώ επική ανατροπή πέτυχε στο «Λίμπερτι» η Γουέστ Μπρομ φτάνοντας στο «τρίποντο», με 2-1, επί της Σουόνσι.

Οι «κότατζερς», μετά κόπων και βασάνων, κατάφεραν να σημειώσουν πολύτιμη νίκη για την 30ή αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, ενώ επική ανατροπή πέτυχε στο «Λίμπερτι» η Γουέστ Μπρομ φτάνοντας στο «τρίποντο», με 2-1, επί της Σουόνσι.

Σάντερλαντ – Κρίσταλ Πάλας: Η Σάντερλαντ έχει τρία παιχνίδια λιγότερα, όμως η γκέλα με την Κρίσταλ Πάλας παραμένει πισωγύρισμα αφού αφήνει τις «μαύρες γάτες» στη ζώνη του υποβιβασμού. Για τους Λονδρέζους (ένα παιχνίδι λιγότερο) ο βαθμός εκτός έδρας αποτελεί εφόδιο για τη συνέχεια, αν και θεωρητικά είναι σε χειρότερη μοίρα από τους γηπεδούχους που έχουν περιθώριο αγώνων για να ξεπεράσουν την ομάδα του Πιούλις. Δοκάρι είχε ο Μπορίνι στο 82΄, με το οποίο θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη η γηπεδούχος του Γκας Πογιέτ.

Έβερτον – Κάρντιφ: Ο Σίμους Κόουλμαν είναι ο πιο γκολτζής αμυντικός της Πρέμιερ κι αυτό επιβεβαιώθηκε ξανά. Με δικό του γκολ στο 93΄ η Έβερτον γλίτωσε τη «ζημιά» από την Κάρντιφ, κατακτώντας τη νίκη με 2-1. Ο παίκτης των «ζαχαρωτών» έφτασε τα έξι γκολ, επίδοση που κανένας αμυντικός δεν έχει πετύχει φέτος. Οι Ουαλοί έμειναν στους 25 βαθμούς, ενώ η Έβερτον ανέβηκε στους 51. Για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν κακοί οι γηπεδούχοι, που πήραν το ματς κυρίως λόγω της κακής ψυχολογίας της Κάρντιφ. Για τους φιλοξενούμενους του κόουτς Σόλσκιερ ισοφάρισε ο Κάλα (πρώην ΑΕΚ), ενώ κορυφαίος ήταν ο γκολκίπερ Μάρσαλ παρά την ήττα.

Φούλαμ – Νιούκαστλ: Η «πελατειακή» σχέση της Φούλαμ, στο «Κρέιβεν Κότατζ», με τη Νιούκαστλ συνεχίστηκε. Ο Φέλιξ Μάγκατ σημείωσε την πρώτη νίκη του, μετά από τέσσερα παιχνίδια, με τους Λονδρέζους οι οποίοι για πέμπτη σερί φορά νίκησαν, ως γηπεδούχοι, τις «καρακάξες». Το μακρινό σουτ του Ντεζαγκά και το λάθος, στη φάση του γκολ, του κατά τα άλλα εξαιρετικού Κρουλ έκριναν το παιχνίδι. Μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 είχε ο Χόλτμπι στο 32΄ για τους Λονδρέζους, ενώ τα τέρματα των Κασάμι και Ούντροου δεν μέτρησαν ως οφσάιντ (στη δεύτερη φάση η Τεχνολογία Γραμμής έδειξε πώς η μπάλα στο σου του Κασάμι, πριν το ακυρωθέν τέρμα, δεν περνάει για εκατοστά τη γραμμή). Πέναλτι στο τέλος ζήτησαν οι «καρακάξες», που δεν είχαν τον τιμωρημένο Πάρντιου στον πάγκο τους, σε χέρι του Χάιτινχα μετά από σουτ του Κρουλ ο οποίος είχε προωθηθεί.

Σουόνσι – Γουέστ Μπρομ: Ο Πέπε Μελ, μετά από επτά ματς χωρίς νίκη στον πάγκο της Άλμπιον (0-4-3), κατάφερε να οδηγήσει τη Γουέστ Μπρομ στο πρώτο «τρίποντο» επί των ημερών του. Μάλιστα με ανατροπή, μια και στο 45λεπτο οι «κύκνοι» προηγήθηκαν με 1-0. Το 1-2 διαμόρφωσε ο Μουλουμπού στο 85΄. Μετά το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι του Γκάρι Μονκ κατέρρευσαν. Επανεμφανίστηκε, μετά από σοβαρό τραυματισμό, ο Μίτσου για την ουαλική ομάδα.

Σαουθάμπτον – Νόριτς: Η Νόριτς είχε «δει» αλλαγή της να σκοράρει, τελευταία φορά, τον Απρίλη του 2013. Ο Ελμάντερ μπήκε στο ματς στο 65΄ στη θέση του Πίλκινγκτον, μείωσε σε 3-1, έδωσε το έναυσμα για το 3-2 που έγινε ένα λεπτό αργότερα, αλλά τελικά τα «καναρίνια» έμειναν χωρίς νίκη και στο «Σεντ Μέρις». Η Σαουθάμπτον, αν και αδιάφορη, δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Νόριτς πέρα από τη μείωση του σκορ. Πολύ πιεστικοί οι «άγιοι», απέδωσαν ξανά καλό ποδόσφαιρο παίζοντας δίχως άγχος.

Στόουκ – Γουέστ Χαμ: Ο Άντι Κάρολ σκόραρε το γρηγορότερο γκολ καριέρας στο «Μπριτάνια» (5΄), αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στους Λονδρέζους απέναντι στους «πότερς». Αυτό που πρέπει να προσέξει η ομάδα του Άλαρνταϊς είναι πώς για πέμπτη φορά προηγείται και χάνει ματς, την τρέχουσα σεζόν, «κατόρθωμα» που δεν έχει συμβεί με άλλο κλαμπ της Πρέμιερσιπ. Πρωταγωνιστής του κλαμπ από το Στόουκ-ον-Τρεντ ο Οντεμβιγκί με δύο γκολ, κακή ήταν η λονδρέζικη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Έβερτον – Κάρντιφ: 2-1 (59΄ Ντεουλοφέου, 93΄ Κόουλμαν – 68΄ Κάλα)
Σαουθάμπτον – Νόριτς: 4-2 (5΄ Σναϊντερλίν, 57΄ Λάμπερτ, 72΄ Ροντρίγκεζ, 97΄ Γκάλαχερ – 85΄ Ελμάντερ, 86΄ Σνόντγκρας)
Σουόνσι – Γουέστ Μπρομ: 1-2 (2΄ Λαμά – 52΄ Σεσενιό, 85΄ Μουλουμπού)
Φούλαμ – Νιούκαστλ: 1-0 (68΄ Ντεζαγκά)
Στόουκ – Γουέστ Χαμ: 3-1 (33΄, 79΄ Οντεμβιγκί, 69΄ Αρναούτοβιτς – 5΄ Κάρολ)
Σάντερλαντ – Κρίσταλ Πάλας: 0-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.