Μάγκατ: «Είναι ανέτοιμος ο Μήτρογλου»

Δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί με τη φανέλα της Φούλαμ ο Κώστας Μήτρογλου, όπως υπογράμμισε ο Φέλιξ Μάγκατ στον αγγλικό Τύπο.

Δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί με τη φανέλα της Φούλαμ ο Κώστας Μήτρογλου, όπως υπογράμμισε ο Φέλιξ Μάγκατ στον αγγλικό Τύπο. Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει μυϊκά προβλήματα και συμπλήρωσε πως οι οπαδοί της ομάδας δεν πρέπει να περιμένουν πολλά από έναν παίκτη, ο οποίος είναι νέος στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Μάγκατ τόνισε: «Ο Μήτρογλου πήγε στην Εθνική ομάδα του, έπαιξε για 60 λεπτά και επιστρέφει σήμερα, αλλά δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι πρωταθλήματος. Έχει μυϊκά προβλήματα τώρα. Σε αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε, θέλουμε παίκτες που να είναι 100% ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε ‘πόλεμο’ για την παραμονή».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός προπονητής συμπλήρωσε: «Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και δεν μπορεί να συγκριθεί με το ελληνικό. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από έναν παίκτη που είναι νέος στο αγγλικό πρωτάθλημα. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο προσαρμογής. Το γνωρίζουμε αυτό και κάναμε συμβόλαιο στον Μήτρογλου όχι για τα ματς με Λίβερπουλ ή Γιουνάιτεντ, αλλά για τα τελευταία παιχνίδια».

Τέλος, συμπλήρωσε για τον διεθνή επιθετικό: «Γιατί να τον βάλω σε ένα ματς σ’ αυτό με την Τσέλσι; Η Τσέλσι αμυντικά είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και έτσι δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες απέναντί της. Είναι νέος, χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Αν τον χρησιμοποιούσα σ’ αυτό το παιχνίδι δεν θα ήταν καλό ούτε γι’ αυτόν ούτε για μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.