Απογοητευμένος με Ντεφόε ο Ρέντναπ

Τη δυσαρέσκεια του για τη φετινή παρουσία του Ζερμέν Ντεφόε στην ομάδα της Τότεναμ εξέφρασε ο προπονητής της, Χάρι Ρέντναπ.

Τη δυσαρέσκεια του για τη φετινή παρουσία του Ζερμέν Ντεφόε στην ομάδα της Τότεναμ εξέφρασε ο προπονητής της, Χάρι Ρέντναπ. Τα εννέα γκολ στις 20 εμφανίσεις άφησαν ασυγκίνητο τον έμπειρο τεχνικό και ζήτησε από τον παίκτη του να δείξει περισσότερα θετικά στοιχεία στο μέλλον.
 
«Δεν έχει παίξει πολύ καλά για να αγωνίζεται βασικός στην ομάδα. Aυτό ήταν το κύριο πρόβλημα, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Κανείς δεν έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτόν από ότι εγώ. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής αλλά η αγωνιστική του κατάσταση τη φετινή σεζόν δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν», δήλωσε ο Ρέντναπ.
 
Η αλήθεια είναι ότι ο Άγγλος επιθετικός είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό καθώς δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα επίπεδα του 2009-10 όταν πέτυχε 24 τέρματα. Αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει και στην υποψία πως το καλοκαίρι ο Ντεφόε θα αποχωρήσει από τα «σπιρούνια» αλλά ο προπονητής του επιμένει πως είναι από τους καλύτερους στράικερ ειδικά όταν βρίσκεται στα καλά του: «Θα πρέπει να αφήσει το ποδόσφαιρο να μιλήσει για αυτόν, αν το κάνει αυτό στο γήπεδο τότε θα τα καταφέρει».
 
Στα 28 του χρόνια ο Ντεφόε έχει αγωνιστεί μόνο επί αγγλικού εδάφους και συγκεκριμένα στις Γουέστ Χαμ, Μπούρνμουθ, Τότεναμ και Πόρτσμουθ, ενώ είναι διεθνής με τα «λιοντάριά» από το 2004 και μετρά 46 εμφανίσεις και 15 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.