Ανησυχεί για Γουίλσιρ ο Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ χαρακτήρισε λάθος τη συμμετοχή του Τζακ Γουίλσιρ στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 με την Αγγλία.

Ο Αρσέν Βενγκέρ χαρακτήρισε λάθος τη συμμετοχή του Τζακ Γουίλσιρ στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 με την Αγγλία. Μόλις στα 19 του, ο διεθνής μέσος έχει παίξει περίπου 50 αγώνες στη φετινή σεζόν με τους “κανονιέρηδες” και ο προπονητής του θεωρεί πως σιγά-σιγά “μένει” από ενέργεια. Ο,τι όμως κι αν πιστεύει ο Βενγκέρ, θεωρείται βέβαιο ότι ο Γου;iλσιρ θα βρίσκεται στην αποστολή της Αγγλίας για τους τελικούς, που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο στη Γαλλία.

“Μαθαίνω ότι θα βρίσκεται στην ομάδα. Οφείλουμε να το δεχθούμε και να το σεβαστούμε, παρότι θεωρώ πως είναι λάθος. Ο Τζακ βρίσκεται στα κόκκινα εδώ και λίγο καιρό κι αυτό σημαίνει ότι η κλήση του αποτελεί ρίσκο για την υγεία του”, δήλωσε ο Γάλλος προπονητής και πρόσθεσε: “Είμαι χαρούμενος για την εθνική U21 της Αγγλίας και θέλω να τα πάει καλά. Απλώς πιστεύω ότι δεν είναι σωστή απόφαση να πάει εκεί ο Γου;iλσιρ, αλλά θα την σεβαστώ και φυσικά θα το επιτρέψω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!