Επέστρεψε με νίκη ο Ζοζέ

Η Τσέλσι νίκησε εύκολα με 2-0 τη Χαλ στο επίσημο ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του Μουρίνιο στον πάγκο της. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποθεώθηκε από το κοινό του "Στάμφορντ Μπριτζ" στο οποίο επέστρεψε μετά από 6 χρόνια, ανταποδίδοντας στους φιλάθλους με... φιλάκια και χαιρετισμούς.

Η Τσέλσι νίκησε εύκολα με 2-0 τη Χαλ στο επίσημο ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του Μουρίνιο στον πάγκο της. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποθεώθηκε από το κοινό του “Στάμφορντ Μπριτζ” στο οποίο επέστρεψε μετά από 6 χρόνια, ανταποδίδοντας στους φιλάθλους με… φιλάκια και χαιρετισμούς.

Με τη συμπλήρωση 5 λεπτών στο ματς για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Τόρες κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον ΜακΓκρέγκορ. Ο Λάμπαρντ ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων διόρθωσε το λάθος του πέφτοντας στη δεξία γωνία και αποκρούοντας την εσχάτη των ποινών. Οι “τίγρεις”, ωστόσο, δεν έμελλε να κρατήσουν για πολύ το “μηδέν” στην άμυνα.

Στο 13′ και μετά από ασίστ του Ντε Μπρούινε ο Όσκαρ βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Το 2-0 για την Τσέλσι διαμορφώθηκε στο 25′, με τον Λάμπαρντ να… εκδικείται τον ΜακΓκρέγκορ, καθώς το σουτ του που κατέληξε στα δίχτυα ήταν μεν δυνατό, αλλά ο Σκοτσέζος έφερε τεράστια ευθύνη. Οι “μπλε” θα μπορούσαν να πετύχουν άλλα 2-3 γκολ από το πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν το έκαναν ούτε στο δεύτερο μέρος.

Το καθαρό σκορ ήταν αρκετό για την Τσέλσι, η οποία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν. Η Χαλ από την άλλη, στην επιστροφή της στα “σαλόνια” του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από 2 χρόνια δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι στην πρεμιέρα, αν και η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητές της δεν ήταν και πολλές.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Αζάρ, Όσκαρ (84′ Φαν Γκίνκελ), Ντε Μπρούινε (67′ Σίρλε), Τόρες (75′ Λουκάκου)

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Φιγκερόα, Ντέιβις, Τσέστερ, Κόρεν, Αλούκο (79′ Μπόιντ), Ελ Μοχαμαντί, Μέιλερ (59′ Χάντλστοουν), Σαγκμπό, Γκράχαμ (59′ Λίβερμουρ), Μπράντι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.