“Θρύλος” και στην Τανζανία! (vid)

Η απίστευτη ιστορία του Σπύρου Κατσαούνη με τον Τζόνι από την Τανζανία τον οποίο "βάφτισε" Ολυμπιακό και πλέον ξέρει να λέει Ρονάλντο, Μέσι, Γεωργάτος! Μόνο στα "Πουλέν LIVE".

Είναι από εκείνες τις ιστορίες που αναδεικνύουν το μεγαλείο του ποδοσφαίρου σε κοινωνικό επίπεδο. Το λαοφιλέστερο των σπορ μπορεί να ενώσει τους πάντες. Ακόμα και τον Σπύρο Κατσαούνη από το Αγρίνιο με τον Τζόνι από την Τανζανία.

Ο Σπύρος λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα εναλλακτικό ταξίδι στην Τανζανία. Εκεί λοιπόν γνώρισε τον Τζόνι, ένα παιδί το οποίο ήξερε μόνο τις λέξεις Ρεάλ, Ρονάλντο, Μπαρτσελόνα, Μέσι. Πλέον ο Τζόνι “βαφτίστηκε” Ολυμπιακός, έμαθε να λέει και Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ο “Τζόνι” ουσιαστικά ήταν κάτι σαν ξεναγός για τον Σπύρο και την παρέα του. Έτσι όταν ο Σπύρος επέστρεψε στην Ελλάδα, έφτιαξε ένα “ερυθρόλευκο” κουτί με ένα καπέλο, μια φανέλα του Γρηγόρη Γεωργάτου από τα 90’s, ρούχα, παπούτσια, μπάλα και μια τσάντα για το σχολείο του. Τα έστειλε στην Τανζανία και η ευτυχία του Τζόνι αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες που έστειλε στον Σπύρο ο οποιος τις μοιράστηκε με τον Αποστόλη Λάμπου, τη Μαρία Ζαφειράτου και τον Βασίλη Μπακάλη.

Ο Σπύρος Κατσαούνης μοιράστηκε την μοναδική εμπειρία του μιλώντας αποκλειστικά στα “Πουλέν LIVE”. Δείτε το βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες:

Θρύλος και στην Τανζανία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.