Η ξεχωριστή ιστορία του Βασίλη Σπίνου (vid)

Προϊόν της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ο Βασίλης Σπίνος, ετοιμάζεται να περάσει τον Ατλαντικό για να συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο. Δείτε τις σκέψεις του όπως τις μοιράστηκε με "τα Πουλέν".

Ο Βασίλης Σπίνος είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος ετοιμάζεται να διασχίσει τον Ατλαντικό για να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με τις οικονομικές του σπουδές. 

Ένα ρίσκο το οποίο ο ίδιος πήρε θέλοντας να έχει δυο ανοιχτές πόρτες στη ζωή του στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό του μήνυμα προς κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή.

Προϊόν της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, δεν πήρε επαγγελματικό συμβόλαιο την περσινή χρονιά με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος από τους πράσινους. Χωρίς να πανικοβληθεί ζύγισε τις επιλογές του και πήρε τη μεγάλη απόφαση. 

Από το να παλέψει σε ομάδα που δε θα του εξασφάλιζε την προοπτική που ο ίδιος ζητούσε, έκανε αίτηση σε Παναπιστήμιο της Αμερικής το οποίο λογίζεται ως ένα από τα 80 καλύτερα της Αμετικής με κριτήριο την ποιότητα των ποδοσφαιρικών τους προγραμμάτων. Κάτι αντίστοιχο με το κολλεγιακό μπάσκετ.

Ο Βασίλης Σπίνος λοιπόν, της γενιάς Ζαγαρίτη, Σερπέζη, Αλεξανδρόπουλου, μίλησε στην εκπομπή “Τα Πουλέν” με τον Αποστόλη Λάμπο, τη Μαρία Ζαφειράτου και τον Βασίλη Μπακάλη και εξήγησε το πως προέκυψε αυτή η προοπτική για το μέλλον του. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δουν αυτή τη συνέντευξη όλα τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ώστε να διαπιστώσουν ότι πάντα πρέπει να έχουν και μια εναλλακτική.
 

Η ξεχωριστή ιστορία του Βασίλη Σπίνου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.