Το site, η επιτυχία του οποίου θα είναι η “αυτοεξόντωσή” του (vid)

Ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας boroume.gr η επιτυχία της οποίας συνίσταται στην αυτοεξόντωσή της. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Η ιστοσελίδα boroume.gr αποτελεί ουσιαστικά την σύνδεση της οργάνωσης “Μπορούμε-Καμία μερίδα φαγητού χαμένη” με τον κόσμο που την έχει αγκαλιάσει και βοηθά ώστε κανείς από τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη να μένει χωρίς φαγητό.

Δυστυχώς η ζήτηση παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, γεγονός που καταδεικνύε το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία. Από το 2011 που ξεκίνησαν τη δράση τους μέχρι σήμερα, έχουν σώσει και μοιράσει πάνω από 36.000.000 μερίδες φαγητού, ενώ οι δράσεις τους δε σταματούν εκεί. 

Από τη μία είναι θετικό που υπάρχει μια οργάνωση σαν κι αυτή, αφενός για να μην πετιέται τόσο φαγητό την ώρα που υπάρχει κόσμος που το έχει ανάγκη, από την άλλη θα ήταν ιδανικό η κοινωνία να μην είχε ανάγκη καμία τέτοια οργάνωση γιατί αυτό θα σήμαινε πως το πρόβλημα με τον υποσιτισμό σε μεγάλο μέρος του ιστού θα είχε εκλείψει. 

Ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ιδρυτής της οργνωσης, μίλησε στην εκπομπή “Τα Πουλέν” για τη δράση αυτή και τον αντίκτυπο που έχει. Δείτε όσα είπε στους Αποστόλη Λάμπο, Μαρία Ζαφειράτου και Βασίλη Μπακάλη για το boroume.gr.

Το site, η επιτυχία του οποίου θα είναι η αυτοεξόντωσή του


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.