Ώρα των Πρωταθλητών: The Kalimera Kriti Tennis Experience (video)

Την εμπειρία του Kalimera Kriti Hotel & Village Resort έζησαν οι νικητές του instagram διαγωνισμού της NOVA, novasports.gr και Kalimera Kriti Hotel & Village Resort, οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» της NOVA στις 4 Ιουνίου 2023.

Οι δύο τυχεροί κέρδισαν διαμονή 2 διανυκτερεύσεων το διάστημα 9-11 Ιουνίου 2023 με ημιδιατροφή, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, δωρεάν μετακίνηση από/προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, καθώς και χρήση του γυμναστηρίου και όλων των υπηρεσιών του ξενοδοχείου.

Το νεαρό ζευγάρι έκανε βόλτες στους πανέμορφους κήπους του resort, χαλάρωσε στους χώρους του SPA και απόλαυσε μοναδικές μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα.

Και πάνω από όλα έζησε μοναδικές στιγμές tennis στα state of the art χωμάτινα courts ζώντας το Kalimera Kriti Tennis Experience!

*Το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort δημιούργησε το νέο sports notion “The Kalimera Kriti Tennis Experience“, μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης με στιγμές tennis σε ένα ξενοδοχειακό θέρετρο ενσωματωμένο στο φυσικό περιβάλλον με θέα το Κρητικό πέλαγος. Μία εμπειρία tennis στο μεγαλύτερο tennis center της Ελλάδας με 20 state of the art χωμάτινα γήπεδα, 6 artificial grass γήπεδα και 2 γήπεδα padel (και επιπλέον 3 για το 2024), όπου μπορείτε να χαρείτε την Κρητική φιλοξενία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.