Η Ραπίνο απαντά στον Μπαχ ενόψει Τόκιο

Η κορυφαία Αμερικανίδα ποδοσφαιρίστρια δεν προτίθεται να κρατήσει το στόμα της κλειστό στο Τόκιο όπως απαίτησε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ που προειδοποίησε για απαγόρευση πολιτικών τοποθετήσεων ή διαμαρτυριών από τους αθλητές.

Η Μέγκαν Ραπίνο που εδώ και καιρο βρίσκεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ για διάφορα πολιτικά ζητήματα με επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα έδωσε και πάλι το στίγμα της ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρόσφατα ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, προειδοποίησε πως στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, απαγορεύεται οποιαδήποτε πολιτική τοποθέτηση ή διαμαρτυρία αθλητών, προπονητών και αξιωματούχων.

Έτσι, η κορυφαία ποδοσφαιρίστρια του 2019, Μέγκαν Ραπίνο, υποσχέθηκε πως οι αθλητές δεν πρόκειται να σιωπήσουν κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα φιλοξενηθούν το προσεχές καλοκαίρι στο Τόκιο.

«Κάνουμε τόσα πολλά για τις διαμαρτυρίες και τόσα λίγα για εκείνους που διαμαρτύρονται και για τους λόγους που διαμαρτύρονται. Δεν πρόκειται να σιωπήσουμε», δήλωσε με νόημα η διάσημη Αμερικανίδα στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Μάλιστα, η 34χρονη Ραπίνο, συνόδευσε το μήνυμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μία φωτογραφία, στην οποία πέντε γροθιές «βγαίνουν» από τους ισάριθμους Ολυμπιακούς κύκλους, ενώ εμφανίζονται διαγραμμένες οι λέξεις «γόνατα στο έδαφος», «χειρονομίες» και «σημάδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.