Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου: Η Γερμανία έμεινε εκτός προημιτελικών! (vid)

Η Γερμανία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ακτή Ελεφαντοστού στην 3η αγωνιστική της Φάσης των Ομίλων, αλλά χρειαζόταν μόνο νίκη και έτσι η αφρικανική ομάδα θα ακολουθήσει την Βραζιλία στους «8»!

Έκπληξη μεγατόνων δεν τη λες από την στιγμή που οι καλύτερες Εθνικές ομάδες του πλανήτη κατεβαίνουν στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου με συνθέσεις ανάγκης, αλλά δεν παύει να θεωρείται ένα μικρό «μπαμ» ο αποκλεισμός της «Νασιοναλμάνσαφτ» από την φάση των Ομίλων.

Οι Γερμανοί έφτασαν τους 4 βαθμούς με την ισοπαλία στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού νωρίτερα (28/07) αλλά οι Ιβοριανοί είναι αυτοί που πανηγύρισαν τη πρόκριση όντας αήττητοι στον όμιλο (2 νίκη και 2 ισοπαλίες) με 5 βαθμούς.

Η ομάδα από την Αφρική άνοιξε το σκορ στο 67ο λεπτό με αυτογκόλ του Χάινριχ, ο Λέβεν ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα αλλά όσο και αν πίεσαν στο τελευταίο 7λέπτο οι Γερμανοί γκολ νίκης-πρόκρισης δεν βρήκαν.

Οπότε το ταξίδι τους στο Τόκιο, ολοκληρώθηκε σήμερα…

Όπως και αυτό της Σαουδικής Αραβίας, η οποία έκανε και την τρίτη ήττα από την Βραζιλία (3-1). Σε ένα ακόμα «show» του Ριτσάρλισον…

Από τον δεύτερο όμιλο προκρίθηκαν Νότια Κορέα (6 βαθμούς) και Νέα Ζηλανδία (4 βαθμούς). Οι Ασιάτες διέσυραν με 6-0 την Ονδούρα, ενώ οι Ωκεανοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα κόντρα στη Ρουμανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.