Ισπανία: Χωρίς Θεμπάγιος στον τελικό

Η Ισπανία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντάνι Θεμπάγιος και στον σαββατιάτικο (07/08) μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου με τη Βραζιλία, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο που τον έβαλε στα «πιτς» μετά τον αγώνα του ομίλου εναντίον της Αιγύπτου.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που πέρασε την τελευταία διετία ως δανεικός στην Άρσεναλ, έχασε τον προημιτελικό με την Ακτή Ελεφαντοστού και τον ημιτελικό με την Ιαπωνία και παρότι έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια μαζί με το ιατρικό τιμ της ισπανικής ομάδας για να προλάβει τον τελικό, εντέλει δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί όπως επιβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής (06/08).

«Δούλεψα πάρα πολύ με το ιατρικό επιτελείο για να προλάβω να ξαναμπώ στο τουρνουά, το ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ στον τελικό, αλλά δυστυχώς δεν είμαι ακόμη έτοιμος» τόνισε ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε: «Αύριο (σ.σ. Σάββατο, 07/08) θα υποστηρίξω τα παιδιά με άλλον τρόπο. Πάμε να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο».

Η Ισπανία κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, μόλις μία φορά στο παρελθόν, το 1992 στη Βαρκελώνη, ενώ ηττήθηκε στον τελικό το 1920 και το 2000.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.