Tόκιο 2020: Η Αυστραλία χάλασε την πρεμιέρα της Αργεντινής

Οι Αυστραλοί επικράτησαν δίκαια με 2-0 της Αργεντινής για την πρώτη αγωνιστική του ολυμπιακού τουρνουά, με τους Νοτιοαμερικανούς να έχουν αποβολή στο πρώτο ημίχρονο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν το ολυμπιακό τουρνουά οι Αυστραλοί, αφού στο Σαπόρο επιβλήθηκαν με 2-0 της Αργεντινής και πλέον είναι στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου, αφού νωρίτερα Ισπανία και Αίγυπτος έμειναν στο 0-0.

Στο 14’ ο Γουέιλς άνοιξε το σκορ για τους «Socceroos», με το έργο των Αργεντινών να δυσκολεύει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μετά την αποβολή του Ορτέγα.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Τίλιο.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του ομίλου (25/7) απαρτίζουν οι εξής αναμετρήσεις: Αίγυπτος-Αργεντινή και Αυστραλία-Ισπανία, αμφότερες στο Σαπόρο.

Αργεντινή: Λεδέσμα, Ντε Λα Φουέντε (62’ Ερέρα), Πέρες, Μεδίνα, Ορτέγα, Βέρα, Κολομπάτο (78’ Μπελμόντε), Βαλενσουέλα (46’ Πόνσε), Μακάλιστερ (78’ Παγέρο), Μπάρκο (82’ Ντε Λα Βέγα), Γκάιχ

Αυστραλία: Γκλόβερ, Άτκινσον, Σούταρ, Ντενγκ, Κινγκ, ΜακΓκρι (79’ Ντ’ Αγκοστίνο), Μέτκαλφ, Τζενρόου (88′ Μπάκους), Γουέιλς (72’ Γουότς), Ντιουκ, Αρζάνι  (79’ Τίλιο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.