Τόκιο 2020: Θρίαμβος των Μεξικανών επί των Γάλλων

Με ηγέτη τον Ντιέγο Λάινες, το Μεξικό εκκίνησε με σπουδαία νίκη το ολυμπιακό τουρνουά, επικρατώντας με 4-1 της Γαλλίας στο Τόκιο.

Σπουδαία πρεμιέρα για το Μεξικό στο ολυμπιακό τουρνουά, καθώς στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου επιβλήθηκε με 4-1 της Γαλλίας στο Τόκιο.

Μετά από ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, οι Μεξικανοί προηγήθηκαν στο 47’ μετά από δημιουργία του Λάινες και τελείωμα του Βέγα, ενώ 7 λεπτά αργότερα διεύρυναν το προβάδισμά τους με τον Κόρδοβα.

Οι Γάλλοι μείωσαν στο 69’ με πέναλτι του Ζινιάκ, ο οποίος επί σειρά ετών αγωνίζεται στο μεξικανικό πρωτάθλημα, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Το 3-1 για τους Μεξικανούς σημείωσε στο 80’ ο Αντούνα, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εδουάρδο Αγίρε ολοκλήρωσε το μεξικανικό θρίαμβο διαμορφώντας το τελικό 4-1!

Στις 25 Ιουλίου οι νικητές παίζουν με τους διοργανωτές Ιάπωνες στη Σαϊτάμα, ενώ την ίδια ημέρα οι Γάλλοι κοντράρονται με τη Νότιο Αφρική, επίσης στη Σαϊτάμα.

Μεξικό: Οτσόα, Σάντσες, Μόντες, Βάσκες, Αγίρε, Ροδρίγες, Ρόμο, Κόρδοβα (71’ Εσκίβελ), Λάινες (71’ Αντούνα), Μαρτίν (Ε. Αγίρε), Βέγα (84’ Αλβαράδο)

Γαλλία: Μπερναρντονί, Μισλέν, Καλουλού, Σανιάν, Κασί (90+1′ Μπαρ), Σαβανιέ, Τουζάρ (60’ Μπεκά Μπεκά), Τοβέν (80’ Εμπουκού), Λε Φε, Νορντέν (60’ Κόλο Μουάνι), Ζινιάκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.