Tόκιο 2020: Στραβοπάτημα για τους Ισπανούς

Η ολυμπιακή ομάδα της Ισπανίας παρά την υπεροχή της, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αιγύπτου στο Σαπόρο στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου, μένοντας στο 0-0.

Στο 0-0 έμεινε η Ισπανία με αντίπαλο την Αίγυπτο για την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του ολυμπιακού ποδοσφαιρικού τουρνουά των ανδρών.

Το σύνολο του Ντε Λα Φουέντε ήταν εμφανώς ανώτερο από τους Αφρικανούς, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του.

Τα νέα ήταν άσχημα και σε επίπεδο τραυματιών για τους Ίβηρες, καθώς Μινγέθα και Θεμπάγιος αποχώρησαν με πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο.

Στις 25 Ιουλίου η Ισπανία κοντάρεται με την Αυστραλία, ενώ την ίδια ημέρα οι Αιγύπτιοι παίζουν με την Αργεντινή, αμφότερα τα παιχνίδια διεξάγονται στο Σαπόρο.

Αίγυπτος: Ελ Σενάουι, Ελ Εράκι (89’ Φουάντ), Χαμντί, Χεγκάζι, Γκαλάλ, Ελ Φοτούχ, Ασχούρ (63’ Χαμντί Α.), Ταβχίκ, Μοχάμεντ (62’ Αντέλ), Ραγιάν (63’ Μόχσεν), Σόμπχι

Ισπανία: Σιμόν, Μινγέθα (22’ Βαγέχο), Γκαρθία, Τόρες, Μιράντα, Θεμπάγιος (45+1’ Μονκαγιόλα), Μερίνο (68’ Σολέρ), Πέδρι, Ασένσιο (68’ Χιλ), Ογιαρθάμπαλ (69’ Μιρ), Όλμο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.