Χιλή: Τελικά έχασε η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (vid)

Χρειάστηκε κάτι λιγότερο από ένας μήνας για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα με την Τσουρίκο Ουνίδο.

Χρειάστηκε κάτι λιγότερο από ένας μήνας για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα με την Τσουρίκο Ουνίδο. Πριν από 27 ημέρες, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Χιλής έχανε 2-0 όταν κέρδισε πέναλτι, το οποίο εξετάζονταν από το VAR. Εκείνη τη στιγμή, ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου της Τσουρίκο έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα να πέσει η τάση του ρεύματος και να διακοπεί ο αγώνας. Η λίγκα της Χιλής αποφάσισε τη συνέχιση της αναμέτρησης από το 56ο λεπτό, όταν και είχε διακοπεί. Επίσης, εξέτασε το VAR και αποφάσισε πως σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ της Ουνιβερσιδάδ.

Στις ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι να διεξαχθεί η αναμέτρηση, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας είχαν πουλήσει τον Πινάρες στην Γκρέμιο, ο οποίος είχε κερδίσει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαμπέρντι, ο οποίος νικήθηκε δυο φορές από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Τσέρδα, πριν τελικά βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τρίτη προσπάθεια. Τον χορό των πέναλτι στο συγκεκριμένο ματς ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι, με το τρίτο που κέρδισαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Κάστρο σημείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το τρίτο γκολ της ομάδας και το μόνο που κατάφερε η Ουνιβερσιδάδ ήταν να μειώσει στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζαμπέντρι

Τα γκολ της αναμέτερησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.