Περού: Δυσαρεστημένος και ο πρόεδρος με τη διαιτησία

Ο Μάρτιν Βιζκάρα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στον αγώνα του Περού με τη Βραζιλία, τονίζοντας πως η “σελεσάο” δε χρειάζεται τη βοήθεια των διαιτητών.  

Ο Μάρτιν Βιζκάρα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στον αγώνα του Περού με τη Βραζιλία, τονίζοντας πως η “σελεσάο” δε χρειάζεται τη βοήθεια των διαιτητών.  Ο πρόεδρος της λατινοαμερικάνικης χώρας, έσπευσε να σχολιάσει τα όσα έγιναν στην πρόσφατη αναμέτρηση της χώρας του με τη Βραζιλία, θέλοντας να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. 

Χαρακτηριστικά ο Βιζκάρα δήλωσε: “Δύο φορές η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ και δυστυχώς ο διαιτητής δεν κράτησε τις ισορροπίες όπως θα έπρεπε απέναντι στις δύο ομάδες. Η Βραζιλία δεν έχει την ανάγκη της βοήθειας των διαιτητών για να κερδίσει έναν αγώνα. Έκανε άθλια λάθη που άλλαξαν την ιστορία ενός αγώνα και ελπίζω να μην επαναλάβει στο μέλλον. Είμαι σίγουρος πως η FIFA μπορεί να διορθώσει το λάθος της. Οι παίκτες του Περού θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο”.

Οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν 4-2 μέσα στη Λίμα, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2022, με τους Περουβιανούς να έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Οι Περουβιανοί φίλαθλοι από την πλευρά τους έχουν συγκεντρώσει πάνω από 300 χιλιάδες υπογραφές, με στόχος να ζητήσουν από τη Conmebol, να ανακληθεί το δίπλωμα του Χιλιανού διαιτητή, Χούλιο Μπασκουνάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.