Μουντιάλ 2022: Τεσσάρα της Βραζιλίας μέσα στη Λίμα (vid)

Η Βραζιλία πέρασε νικηφόρα (4-2) από τη Λίμα του Περού, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ Τζούνιορ, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Η Βραζιλία πέρασε νικηφόρα (4-2) από τη Λίμα του Περού, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ Τζούνιορ, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Το σκορ άνοιξε ο Καρίγιο στο 6’, για τους γηπεδούχους, όμως ο Νεϊμάρ ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι, 20 λεπτά αργότερα (26’). Στο 59’, οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα, με το σουτ του Τάπια και τη βοήθεια της τύχης, καθώς η μπάλα κόντραρε πριν καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ριτσάρλινσον ισοφάρισε εκ νέου για τη “σελεσάο” στο 65’ και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ευστόχησε σε δεύτερο πέναλτι στο 82’ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και αφού πρώτα οι Περουβιανοί είχαν μείνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζαμπράνο για αγκωνιά στον Ριτσάρλινσον.

Ο Νεϊμάρ έφτασε τα 64 γκολ με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας και ξεπέρασε τον Ρονάλντο στη δεύτερη θέση, ο οποίος είχε 62. Πλέον, ο επόμενος στόχος του Βραζιλιάνου είναι η κορυφή, στην οποία βρίσκεται ο Πελέ με 77 γκολ. 

Τα γκολ της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.