Το Σουρινάμ του Μπίσεσβαρ έζησε στιγμές… Terminal και μια απίθανη “οδύσσεια”

Η περιπέτεια που έζησε η εθνική ομάδα του Σουρινάμ (με τον Μπίσεσβαρ στην αποστολή) ήταν βγαλμένη από το… Hollywood.

Η περιπέτεια που έζησε η εθνική ομάδα του Σουρινάμ (με τον Μπίσεσβαρ στην αποστολή) ήταν βγαλμένη από το… Hollywood. Γιατί η αποστολή της μικρούλας χώρας της Λατινικής Αμερικής πρωταγωνίστηκε στο δικό της… Terminal και η προσοχή των διεθνών ΜΜΕ μοιραία στράφηκε πάνω της. Για… λάθος λόγο.

Το Σουρινάμ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το Nations League της CONCACAF στο Μεξικό το βράδυ της 11ης Ιουνίου και οι διεθνείς ήταν έτοιμοι να πάρουν το δρόμο της επιστροφής και να απολαύσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους, προτού αρχίσει η προετοιμασία με τις ομάδες τους.

Στο αεροδρόμιο του Τορεόν η αποστολή του Σουρινάμ ήταν έτοιμη να αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ και προορισμό το Παραμαρίμπο, ωστόσο οι Μεξικανοί έκοψαν το… βήχα στους Σουριναμέζους. “Δεν μπορείτε να πετάξετε, γιατί δεν έχετε πληρώσει για τα καύσιμα του αεροσκάφους”! Η ομοσπονδία αδυνατούσε να βρει το απαιτούμενο ποσό, οι Μεξικανοί ήταν ανένδοτοι και η αποστολή καθηλώθηκε στο Μεξικό.

Οι διεθνείς που αγωνίζονται στην Ευρώπη (ανάμεσα τους και ο Μπίσεσβαρ) πήγαν σε ξενοδοχείο με δικά τους έξοδα για να διανυκτερεύσουν, ωστόσο αρκετά μέλη της αποστολής έμειναν στο αεροδρόμιο.

Οι ώρες περνούσαν, οι παίκτες αγωνιούσαν και όλοι όσοι αγωνίζονται στην Ευρώπη αποφάσισαν – πάλι με δικά τους έξοδα – να ψάξουν εισιτήρια για το Άμστερνταμ. Σε… γκρουπ, καθώς δεν ήταν πολλές οι κενές θέσεις, ο Μπίσεσβαρ και αρκετοί του συμπαίκτες πέταξαν αρχικά για την Πόλη του Μεξικού και στη συνέχεια για το Άμστερνταμ. Πίσω έμειναν όσοι αγωνίζονται στη Λατινική Αμερική. Και αυτοί ήπιαν μέχρι τέλους από το πικρό… ποτήριο.

Οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας έκαναν τις διαπραγματεύσεις τους, βρήκαν λύση και την επόμενη μέρα, η αποστολή του Σουρινάμ πέταξε με ενδιάμεσους σταθμούς τα αεροδρόμια του Κανκούν και του Κουρακάο. Νέα δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τα εναπομείναντα μέλη της αποστολής του Σουρινάμ στο Βίλεμσταντ. Η πτήση είχε αργήσει και δεν υπήρχε κενό στο πρόγραμμμα αναχωρήσεων για να πετάξει για το Παραμαρίμπο.

Νέα διανυκτέρευση στο Κουρακάο για την αποστολή μετά από ώρες αναμονής στο αεροπλάνο (τώρα πετάμε, τώρα όχι έλεγε ο πιλότος), καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς το πλήρωμα του αεροσκάφους έπρεπε να ξεκουραστεί για 12 ώρες!

H μεγάλη στιγμή της επιστροφής έφτασε μετά από μισή μέρα. Η αποστολή του Σουρινάμ επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και μετά από δυόμιση ώρες πτήσης και… δύο μέρες ταλαιπωρίας έφτασε στο Παραμαρίμπο. Στο “πόδι” από το πρωί της Κυριακής 12 Ιουνίου, οι Σουριναμέζοι έφτασαν στη βάση τους το μεσημέρι της Τρίτης (14/06) και θα έχουν να θυμούνται για καιρό αυτό το απίθανο και… ιδιαίτερο ταξίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.