Σωκράτης: “Στόχος μας η πρόκριση!” (video)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεκαθάρισε πως στόχος της Ελλάδας είναι η πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μέσω του Nations League

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Μίκαελ Σκίμπε και ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας Σωκράτης Παπασταθόπουλος  για την πρεμιέρα στο Νations League, κόντρα στην Εσθονία στο Ταλίν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δουλέψαμε πολύ καλά, είναι μια νέα αρχή, δε θα είναι εύκολο. Αυτή η διοργάνωση μας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια κι αν αυτό δεν είναι δυνατό, τουλάχιστον να μη χάνουμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ

Δεν έχουμε βρεθεί για καιρό, θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Οι περισσότεροι είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να βρούμε γρήγορα ρυθμό να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να πάρουμε το τρίποντο

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Δε θέλω να σκέφτομαι ότι δε θα προκριθούμε, έχουμε μιλήσει, ξεκάθαρα αυτός είναι ο στόχος μας. Θα είναι αποτυχία όλα τα άλλα. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτή τη διοργάνωση, θυμίζω ότι στα προκριματικά του μουντιάλ, χάσαμε από μια ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό, είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την πρόκριση.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Εσθονία αμύνεται καλά. Πρέπει να βγάλουμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, να είμαστε καλύτεροι δημιουργικά και καλύτεροι από την προηγούμενη διοργάνωση.  Έχουμε καιρό να βρεθούμε μεταξύ μας, στα πρώτα ματς δε θα είναι εύκολα, όμως έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα να κάνουμε κάτι πολύ καλό.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ

Το επιθετικό μας κομμάτι δεν είναι το καλό μας, αμυντικά είμαστε καλύτεροι παραδοσιακά. Όλοι πλέον έχουμε εμπειρία, υπάρχουν νέοι παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Θεωρώ ότι έχουμε τη μαγιά να πάμε στην επόμενη διοργάνωση,  αυτός είναι ο στόχος μας

ΓΙΑ ΤΟ NATIONS LEAGUE

Είναι μια ευκαιρία, δεν υπάρχει φιλικό παιχνίδι πλέον, πρέπει να κερδίζεις σε κάθε αγώνα. Πρέπει να δίνουμε το  100%, θέλουμε να βγούμε πρώτοι. Θα υπάρξει και ο όμιλος τον Μάρτιο, αλλά εμείς θέλουμε να βγούμε πρώτοι και να ξεκινήσουμε από αυτή τη διοργάνωση.Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Μίκαελ Σκίμπε και ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας Σωκράτης Παπασταθόπουλος  για την πρεμιέρα στο Νations League, κόντρα στην Εσθονία στο Ταλίν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.