Κι όμως, διάλεξε Τζαμάϊκα αντί για Αγγλία, ο Μπέϊλι!

Ο 20χρονος επιθετικός της Μπάγερν Λεβερκούζεν Λίον Μπέιλι επέλεξε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Τζαμάικα, αντί της αντίστοιχης της Αγγλίας βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών περί στροφής προς τα "λιοντάρια".

Ο 20χρονος επιθετικός της Μπάγερν Λεβερκούζεν Λίον Μπέιλι επέλεξε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Τζαμάικα, αντί της αντίστοιχης της Αγγλίας κι όπως όλα δείχνουν θα κάνει στις επόμενες μέρες το ντεμπούτο στη ομάδα της Καραϊβικής! 

Το τέλος στο μικρό σήριαλ των τελευταίων ημερών αναφορικά με την εθνική ομάδα που θα επιλέξει να αγωνίζεται, έδωσε ο ίδιος ο Λίον Μπέιλι σήμερα, με τον άσο της Μπάγερ Λεβερκούζεν να διαλέγει τη Τζαμάικα, αποδεχόμενος την κλήση που του έγινε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας! 

Οι φήμες, προερχόμενες από Βρετανικά ΜΜΕ, που ήθελαν τον 20χρονο εξτρέμ να περιμένει ειδοποίηση από την εθνική Αγγλίας και να την αποδέχεται δεν επιβεβαιώθηκαν κι εκτός απροόπτου ο Μπέιλι θα κάνει την πρώτη του διεθνή εμφάνιση με την ομάδα της Τζαμάϊκα στο ματς με το Μπονέρ, την επόμενη εβδομάδα…

Θυμίζουμε πως ο Μπέιλι εντάχθηκε στο ρόστερ της Μπάγερ Λεβερκούζεν τον Ιανουάριο του 2017, προερχόμενος από την Γκενκ. Έκτοτε μετράει 13 τέρματα σε 53 εμφανίσεις για τις «ασπρίνες», ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.