Σερβία – Ρωσία 5-0: Πάρτι στο Βελιγράδι (HL)

Η Σερβία άφησε την καλύτερη της εμφάνιση για την τελευταία αγωνιστική, αποφεύγοντας την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό.

Η Σερβία άφησε την καλύτερη της εμφάνιση για την τελευταία αγωνιστική, αποφεύγοντας την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό.

Στο Βελιγράδι η Ρωσία ήθελε μόνο νίκη για να πάρει την εισιτήριο της ανόδου, όμως η εμφάνιση της υπήρξε επικεικώς απογοητευτική. 

Οι Σέρβοι πήραν προβάδισμα από 10΄ με τον Ράντονιτς, πήραν αέρα δύο τερμάτων από το 25΄ κιόλας με τον Γιόβιτς και πέτυχαν άλλα δύο γκολ πριν κλείσει το ημίχρονο, με τον Βλάχοβιτς στο 41΄ και με τον Γιόβιτς στο 45+1, σε ένα μαγικό πρώτο μέρος για τους γηπεδούχους. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικής σημασίας, παρόλα αυτά ο Μλαντένοβιτς κατάφερε να αυξήσει τον δείκτη του σκορ στο 64΄, πετυχαίνοντας το 5-0. 

Φτάνοντας τους 6 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα της Τουρκίας από την Ουγγαρία, οι Σέρβοι απέφυγαν την τελευταία θέση χάρη στην καλύτερη εκτός έδρας επίθεση τους στα δύο ματς με τους Τούρκους (0-0 εντός, 2-2 εκτός) και ταυτόχρονα τον υποβιβασμό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.