Γεωργία – Αρμενία 1-2: «Έκλεψε» στο 86΄τη νίκη

Με σκόρερ τον Ανταμιάν στο 86΄ η Αρμενία χωρίς τον Μικιταριάν στη σύνθεση της, «έκλεψε» τη νίκη στην Τιφλίδα (1-2) επικρατώντας της Γεωργίας 

Χωρίς τον Μικιταριάν που έμεινε «εγκλωβισμένος» στη Ρώμη λόγω κορωνϊού, η Αρμενία επικράτησε εκτός έδρας της Γεωργίας (1-2) και έμεινε «ζωντανή» στην διεκδίκηση της ανόδου.

Στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο  του 2ου όμιλου, της League C, του Nations League, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33΄ με τον Γκαζαριάν (0-1) και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 65΄ ο Γκαζαϊσβίλι με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1, για να έρθει στο 86΄ ο Ανταμιάν να κάνει το 1-2 και να χαρίσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Γεωργία: Μακαρίτζε, Ναβαλόφσκι, Γκριγκάλαβα, Κοτσολάβα, Κανκάβα, Αμπουράνια (80΄ Κβεκβεσκίρι), Τζιγκαούρι, Ε. Λομπλανίτζε (67΄ Κατσαράβα), Γκβίλια (80΄ Μικελτάντζε), Νταβιτασβίλι (56΄ Γκαζαϊσβίλ), Σ. Λομπανίτζε(67΄ Παπουνασβίλι)  

Αρμενία: Γιουρτσένκο, Αμπαρτζουμιάν, Τσαλισίρ, Αρογιάν, Χοβανισιάν (69΄ Γκ. Γκριγκοριάν), Γκριγκοριάν, Ούντο (77΄ Μουραντιάν), Καζαριάν (77΄ Μπιτσκακιάν), Καραπετιάν (77΄ Κοριάν), Μπαρσεγκιάν, Ανταμιάν (89΄ Βοσκανιάν)

Λίγο νωρίτερα και έχοντας πια «σφραγίσει» το εισιτήριο της για την τελική φάση του Euro και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Β. Μακεδονία πέρασε νικηφόρα (2-1) το εμπόδιο της Εσθονίας.
Στον αγώνα που έγινε στα Σκόπια για τον 2ο όμιλο, της League C, του Nations League, το ματς ήταν… παράσταση για ένα ρόλο.
Οι γηπεδούχοι που κυνηγάνε την 1η θέση στην τελική κατάταξη προκειμένου να ανέβουν κατηγορία,  άνοιξαν το σκορ στο 29΄ με τον Τριχόφσκι (1-0).
Στο 52΄ ο Σάπινεν έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1), για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 68΄ ο Στογιανόφσκι (2-1)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.