Ζωντανή η Μάλτα, έχασε ευκαιρία το Γιβραλτάρ (hl)

Η Μάλτα νίκησε την Ανδόρα 3-1. Παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι των Νήσων Φαρόε στον πρώτο όμιλο. Το Γιβραλτάρ έμεινε στο 0-0 με το Σαν Μαρίνο για τον δεύτερο όμιλο και θέλει έναν βαθμό για να πάρει την πρώτη θέση. 

LEAGUE D – 1ος Όμιλος

ΜΑΛΤΑ – ΑΝΔΟΡΑ    3-1

Η Ανδόρα προηγήθηκε γρήγορα. Μόλις στο τρίτο λεπτό από φάουλ του Θερβός, ο Ρεμπές σκόραρε για τους φιλοξενούμενους (3′).

Η Μάλτα πίεσε αλλά στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική καλή στιγμή, ένα σουτ του Σο, σταμάτησε στο δοκάρι του Γκόμες και το 0-1 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. 

Οι γηπεδούχοι ήθελαν απαραίτητα το τρίποντο, μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και σε ένα τέταρτο γύρισαν το ματς. 

Ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Γκαρθία σε κόρνερ του Τέουμα (56′) και με υπέροχη κεφαλιά του Ντεγκαμπριέλε προηγήθηκαν 2-1 (59′).

Λίγο πριν το τέλος ο Ντίμεχ, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε την ασταθέστατη επέμβαση του Γκόμες για να γράψει εύκολα το τελικό 3-1. 

Η Μάλτα για πρώτη φορά στην ιστορίαπέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε επίσημα παιχνίδια και επίσης για πρώτη φορά πέτυχε τρία γκολ σε επίσημο παιχνίδι. 

Μάλτα : Μπονέλο – Μικάλεφ, Άγκιους, Σο – Μπονγκ, Γκιγιομιέρ (84′ Πιζάνι), Τέουμα, Καμενζούλι – Γκαμπίν (89′ Ντίμεχ), Ντεγκαμπριέλε (89′ Γκρεχ), Μόντεμπέλο (75′ Σαταριάνο)

Ανδόρα : Γκόμες – Μ. Σαν Νικολάς, Γκαρθία, Αλαβέδρα, Θερβός – Κ. Μαρτίνεθ (77′ Μπερνάτ), Βιέιρα, Ρεμπές (77′ Μπλάνκο), Α. Μαρτίνεθ (69′ Λ. Σαν Νικολάς) – Φερνάντεθ (69′ Α. Σάντσεθ), Αλάεθ 

LEAGUE D – 2ος Όμιλος

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ    0-0

Με νίκη το Γιβραλτάρ εξαφάλιζε την πρωτιά στον όμιλο και την άνοδο στην τρίτη κατηγορία. 

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις και η καλύτερη ήταν για τους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Νάνι να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα Κόουλινγκ. 

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιμοντσίνι (49′) για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Τορίγια. 

Το Γιβραλτάρ έφτιαξε φάσεις για να φτάσει στο πολύτιμο τρίποντο. Στο 72ο λεπτό η καλύτερη με τον Ντε Μπαρ αλλά ήταν άστοχος. 

Το 0-0 παρέμεινε και τώρα το Γιβραλτάρ πρέπει να μην ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας από το Λίχτενσταϊν για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στην τρίτη κατηγορία. 

Σαν Μαρίνο : Ε. Μπενεντετίνι – Μπρόλι, Ν. Σιμοντσίνι, Ρόσι, Παλάτσι – Τομασίνι (57′ Μπατιστίνι), Λούναντεϊ, Γκολινούτσι, Χιρς (57′ Μουλαρόνι) – Μπεράρντι (67′ Βιταϊόλι), Νάνι 

Γιβραλτάρ : Κόουλινγκ – Άνεσλι, Γουάιζμαν, Σάρτζεντ, Τορίγια (77′ Πρίστλι) – Ρ. Τσιπολίνα, Μουέλι (66′ Στάιτσε), Ολιβέρο – Λ. Κασκιάρο (54′ Κ. Κασκιάρο), Λ. Γουόκερ, Ντε Μπαρ 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.