Nations League: Αφεντικό οι Ρώσοι στον 3ο όμιλο (HL)

Η Ρωσία πήρε προβάδισμα για την πρωτιά στον 3ο όμιλο του Nations League με τη νίκη της στην Ουγγαρία σε συνδυασμό με την ισοπαλία (0-0) Σερβίας-Τουρκίας.

Σερβία και Τουρκία έμειναν σε ισοπαλία χωρίς γκολ στο Βελιγράδι για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Nations League.

Το παιχνίδι ήταν μεταξύ ομάδων της 2ης κατηγορίας της διοργάνωσης και σε όμιλο που η Ρωσία με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες είναι πλέον σε θέση ισχύος για την πρώτη θέση.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο από πλευράς ευκαιριών όμως στην επανάληψη έχοντας παίκτη παραπάνω στο γήπεδο πίεσαν περισσότερο.

Η ομάδα του Τουμπάκοβιτς αναγκάστηκε να παίξει σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Κόλαροφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σερβία και Τουρκία πήραν τον πρώτο βαθμό τους στον όμιλο μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία στο Βελιγράδι.

Σερβία: Ράικοβιτς, Κόλαροφ, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Λάζοβιτς (27′ Λάζοβιτς), Γκούντελ, Κόστιτς, Ράντονιτς (87′ Ντούριτσιτς), Μακσίμοβιτς (Σ. Μίτροβιτς), Τάντιτς, Μίτροβιτς.

Τουρκία: Γιουνόκ, Καλντιρίμ, Τσέλικ (46′ Σανγκαρε), Σογιουνσού, Κάμπακ, Τέκντεμιρ, Τούφαν, Γιαζιτσί, Κοκτσού (60′ Ουντέρ), Καραμάν, Ουνάλ (78′ Γιλμάζ).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΡΩΣΙΑ 2-3

Η Ρωσία έφυγε νικήτρια από τη Βουδαπέστη, καθώς επικράτησε 3-2 της Ουγγαρίας για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League, σε ένα παιχνίδι που λίγο έλειψε να “γκρεμίσει” ότι είχε χτίσει.

Οι φιλοξενούμενοι για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο ήταν ανώτεροι, προηγήθηκαν με 3-0 και όλα έδειχναν πως θα είχαν ένα άνετο απόγευμα. Ο Μίραντσουκ στο 15′ άνοιξε το σκορ για τη Ρωσία και λίγα λεπτά μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Οζντόεφ διαμόρφωσε το 0-2. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Φερνάντες πέτυχε και τρίτο γκολ για τους Ρώσους, όμως από εκεί και πέρα επήλθε χαλάρωση.

Στο 62′ η Ουγγαρία με σκόρερ τον Σαλάι μείωσε σε 1-3 και στο 70′ ο Νίκολιτς έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι (2-3). Στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι, όπως ήταν λογικό, πίεσαν ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ. Η Ρωσία διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλους και έκανε το 2/2 στον δεύτερο όμιλο του Nations League.

Η βαθμολογία του ομίλου μετά από 2 αγώνες

Ρωσία 6 β.

Ουγγαρία 3β.

Τουρκία 1β.

Σερβία 1β.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.