Nations League, 4ος όμιλος: Έπιασε κορυφή η Ουαλία (vid)

Η Ουαλία με γκολ του Μουρ πέρασε από την Φινλανδία, ενώ η Ιρλανδία χρειάστηκε το γκολ του Ντάφι στις καθυστερήσεις για να πάρει το 1-1 στην Βουλγαρία.

Η Ουαλία με γκολ του Μουρ πέρασε από την Φινλανδία, ενώ η Ιρλανδία χρειάστηκε το γκολ του Ντάφι στις καθυστερήσεις για να πάρει το 1-1 στην Βουλγαρία.

Φτωχό παιχνίδι έγινε στο Ελσίνκι, με το μοναδικό σουτ στο στόχο σε ολόκληρο το ματς, να βρίσκει δίχτυα και να χαρίζει τη νίκη στους Ουαλούς.

Χρυσός σκόρερ ο Μουρ στο 80, για το Φινλανδία-Ουαλία 0-1

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χραντέτσκι, Ο Σόνεσι, Βαϊσάνεν, Ογιάλα, Ούρονεν, Σπαρβ(76′ Λαμ), Νίσκανεν, Κάουκο(70′ Γιένσεν), Καμαρά, Πογιάνπαλο, Πόυκι

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσι, Ντέιβις, Ρόμπερτς, Αμπάντου, Λόκιερ, Λέβιτ, Μορέλ, Μπέιλ(47′ Γουίλσον), Μουρ, Γουίλιαμς(60′ Ν. Γουίλιαμς), Τζέιμς

Η Ιρλανδία είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, η Βουλγαρία βρήκε το γκολ στις αρχές του δευτέρου με τον Κράεφ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άφησαν την μπάλα στους αντιπάλους τους, αμύνθηκαν σωστά και κρατούσαν το πολύτιμο τρίποντο μέχρι το 93. Τότε ο αρχηγός Ντάφι μετά από κόρνερ έγραψε το τελικό 1-1.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Γκεοργκίεφ, Νεντιάλκοφ, Ζάνεφ(79′ Γκαλάμποφ), Ποπόφ, Ντιμιτρόφ, Κονσταντίνοφ, Μαλίνοφ, Ιβάνοφ, Κράεφ, Ντέλεφ(76′ Καραγκάρεν), Νεντέλεφ

ΈΙΡΕ: Ράντολφ, Στίβενς, Ντόχερτι, Ντάφι, Ίγκαν, Χουριχέιν, Μακάρθι(70′ Μπρέιντι), Χέντρικ, Άιντα(77′ Λονγκ), Κόνολι, Ο Ντόουντα(74′ Ρόμπινσον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.