Φαντ Σχιπ: “Για την τιμή και το κύρος της Εθνικής”

Ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος τόνισε πως άπαντες πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο "πλάνο Κατάρ" παρακινώντας τους παίκτες να παίξουν για την τιμή και το κύρος της "γαλανόλευκης".

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της αποστολής έκανε ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής ομάδας μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας. Ο Τζον Φαντ Σχιπ έκανε λόγο για προσήλωση στο πλάνο Κατάρ ενώ παρακίνησε τους παίκτες του να παίξουν για την τιμή, το κύρος και τη διάκριση της Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

“Μετά τη 10μηνη διακοπή όλων των δραστηριοτήτων των εθνικών ομάδων λόγω της πανδημίας, επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση πάντα προσηλωμένοι στο «πλάνο Κατάρ» και την άμεση διπλή προτεραιότητα, αφενός να χτίζουμε μια νέα και συγχρόνως ανταγωνιστική ομάδα και αφετέρου να επιζητούμε υψηλά επίπεδα απόδοσης και καλά αποτελέσματα.

Επανερχόμενοι μετά την ιδιαιτερότητα του τελευταίου 10μήνου, είναι σαφές ότι η υλοποίηση των στόχων μας απαιτεί τη συγκέντρωση, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση όλων στην ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της.

Σε αυτό το πλαίσιο διατηρούμε τις κεντρικές Αξίες της ομάδας μας  και δίνουμε πάλι ευκαιρίες στους παίκτες να δείξουν ότι θέλουν να παίξουν για την τιμή, το κύρος και τη διάκριση της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.