Nations League: Καταδίκασε τα συνθήματα η CONCACAF

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η CONCACAF καταδίκασε τα ρατσιστικά συνθήματα, που ακούστηκαν στην αναμέτρηση των ΗΠΑ με το Μεξικό.

Οι Αμερικανοί επικράτησαν 2-0 στον τελικό του Nations League, όμως ο αγώνας διακόπηκε δυο φορές, λόγω των συνθημάτων που ακούστηκαν από τις εξέδρες. Οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, πως το συγκεκριμένο πρόβλημα θα πρέπει να σταματήσει.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η CONCACAF καταδικάζει τις διακρίσεις στα τελευταία λεπτά του τελικού του Nations League μεταξύ των εθνικών ομάδων ανδρών του Μεξικού και των Ηνωμένων Πολιτειών. Το προσωπικό ασφαλείας στο γήπεδο εντόπισε και απέβαλε σημαντικό αριθμό φιλάθλων και ο διαιτητής και οι υπεύθυνοι του αγώνα ενεργοποίησαν το πρωτόκολλο της FIFA. Η CONCACAF ξεκίνησε το 2021 την καμπάνια του ”What’s Wrong Is Wrong”, μέσω της οποίας προτρέπει συνεχώς τους θαυμαστές να σταματήσουν το σύνθημα, με τακτική ψηφιακή επικοινωνία και σημαντικά μηνύματα εντός του γηπέδου πριν και κατά τη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων του CONCACAF.

Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό το γεγονός ότι αυτό το θέμα συνεχίζει να αποτελεί θέμα σε ορισμένους αγώνες, ιδιαίτερα στο πλαίσιο των επόμενων δύο ετών που παρουσιάζουν μια τόσο τεράστια ευκαιρία να αναπτυχθεί το άθλημα στην περιοχή μας. Θα συνεχίσουμε να παροτρύνουμε τους φιλάθλους να υποστηρίξουν τις ομάδες τους θετικά και με σεβασμό προς τον αντίπαλο και όλους τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.