Πολωνία – Ελλάδα 2-0: Το πάλεψε, αλλά υποβιβάστηκε η “γαλανόλευκη” (highlights)

To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη League C, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Πολωνία στο Σοσνόβιετς σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και τερμάτισε στην τελευταία θέση.

To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε την προσπάθεια του στο UEFA Nations League, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη League C, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Πολωνία στο Σοσνόβιετς σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και τερμάτισε στην τελευταία θέση.

Σε… πολική θερμοκρασία (-8) και πάγο, η Εθνική Γυναικών στάθηκε καλά για σημαντικό διάστημα του αγώνα. Οι Πολωνές είχαν δοκάρι στο 24ο λεπτό, η Εθνική έχασε ευκαιρία με την Γιαννακά στο 36′ και στην αντεπίθεση η Πολωνία έκανε το 1-0 με την Εύα Παγιόρ σε φάση που ελέγχεται για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η Πολωνία πέτυχε και δεύτερο γκολ με την Κόζακ στο 59ο λεπτό, σε άλλη μια φάση στην οποία φάνηκε να μην καλύπτεται η Πολωνή ποδοσφαιρίστρια!

Πολωνία (Παταλόν): Τσέμικ, Άνταμεκ (46′ Παντίλα), Ζίνιεβιτς, Βος, Μάτισικ, Κόζακ (90′ Ντόμιν), Πάβολεκ, Ατσίνσκα (71′ Σίμτσακ), Κάμτσικ (82′ Κρέζιμαν), Βιανκόβσκα, Παγιόρ

Ελλάδα (Κατικαρίδης): Νάση, Μήτκου, Σιδηρά (82′ Καπνίση), Παλαμά, Πατερνά, Σαρρή, Κακαμπούκη, Μάρκου (66′ Μάρκου), Γιαννακά (46′ Μωραΐτου), Χαμαλίδου (82′ Γεωργαντζή), Σπυριδωνίδου (66′ Καλδαρίδου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.