Ολλανδία – Κροατία 2-4 παρ.: Με υπογραφή Μόντριτς (hls)

Ο Λούκα Μόντριτς ήταν καταπληκτικός. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς κέρδισε στην σκακιέρα τον Ρόναλντ Κούμαν. Η Κροατία νίκησε μέσα στο Ρότερνταμ με 4-2 την Ολλανδία στην παράταση και προκρίθηκε στον τελικό του UEFA Nations League.

Σε μια τεράστια σεζόν η οποία είχε στην μέση της και Παγκόσμιο κύπελλο δεν μπορείς να έχεις υψηλές απαιτήσεις από δύο ομάδες με παίκτες που έχουν παίξει τουλάχιστον 60 ματς.

Το πρώτο ημίχρονο είχε μάχες και καμία ομάδα δεν κυριάρχησε. Έγιναν ελάχιστες φάσεις και σε μια από αυτές η Ολλανδία προηγήθηκε με τον Μάλεν (34′).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κροάτες κυριάρχησαν απέναντι στην παθητική Ολλανδία. Εκμεταλλεύτηκαν λάθος του Γκάκπο για να κερδίσουν πέναλτι που έγινε γκολ από τον Κράμαριτς (55′).

Στο 72ο λεπτό, ο αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή Πάσαλιτς σημείωσε το 1-2 από ασίστ του Ιβανούσετς. Οι Ολλανδοί γέμισαν την μπάλα συνεχώς στην περιοχή στο φινάλε και τελικά ισοφάρισαν με τον Λανγκ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάει το ματς στην παράταση.

Με την εκκίνηση της παράτασης ο Ζλάτκο Νταλιτς έριξε στο γήπεδο τον Πέτκοβιτς και ο Κροάτης φορ σκόραρε (98′) ενώ η Κροατία είχε κι άλλες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς.

Η Ολλανδία άγγιξε την ισοφάριση με τον Λανγκ (110′) στην μοναδική ευκαιρία της στην παράταση αλλά σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Η συνέχεια είδε τους Κροάτες να είναι και πάλι στην επίθεση να κερδίζουν πέναλτι που το έκανε γκολ ο κορυφαίος του γηπέδου Λούκα Μόντριτς (116′) για το τελικό 2-4.

Η χρυσή γενιά του Κροατικού ποδοσφαίρου θα έχει άλλη μια ευκαιρία για ένα τρόπαιο καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Nations League και περιμένει αντίπαλο από το ματς της Ισπανίας με την Ιταλία.

Ολλανδία : Μπάιλοου – Ντούμφρις (85′ Λανγκ), Χέρτραϊντα, Φαν Ντάικ, Άκε (106′ Μαλάσια) – Βίφερ (75′ Βαϊναλντουμ), Ντε Γιόνγκ, Κόουπμαϊνερς – Μάλεν (75′ Μπέργκβαϊν), Σιμόνς (64′ Βέγκχορστ), Γκάκπο (106′ Ντε Ρόουν)

Κροατία : Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς (79′ Στάνισιτς), Βίντα, Σούταλο (91′ Πέτκοβιτς), Πέρισιτς – Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς (85′ Μάγερ), Μόντριτς (119′ Μπάρισιτς) – Πάσαλιτς, Ιβανούσετς (79′ Βλάσιτς), Κράμαριτς (90′ Έρλιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.