Ουκρανία – Σκωτία 0-0: Ισοπαλία και άνοδος (hls)

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ πήρε την ισοπαλία και ταυτόχρονα εξασφάλισε την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία του Nations League.

Η Ουκρανία για την 6η αγωνιστική του UEFA Nation’s League υποδέχτηκε την Σκωτία στο πλαίσιο του Group 1 της δεύτερης κατηγορίας UEFA Nations League με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα και τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την άνοδο τους στην πρώτη κατηγορία.

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να δημιουργούν πιο σημαντικές στιγμές και τον Γιαρμολενκο να είναι ο κινητήριος μοχλός και ταυτόχρονα να χάνει και την πιο σημαντική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ είχε πολλές απουσίες ενώ ταυτόχρονα θα έπαιρνε την πρώτη θέση του ομίλου και με ισοπαλία για αυτό φρόντιζε κατά πρώτο λόγο να έχει την καλύτερη δυνατή αμυντική λειτουργία.

Στην συνέχεια του ματς ο ρυθμός ανέβηκε με τις δύο ομάδες να κάνουν κάποιες ευκαιρίες με σουτ έξω από την περιοχή με το γκολ όμως να μην έρχεται ούτε μέσα από αυτές τις περιπτώσεις. Οι δυο αντίπαλοι δεν κατάφεραν να βρούνε κάποιο τέρμα που θα έκρινε υπέρ τους το αποτέλεσμα και ολοκλήρωσαν το ματς ισόπαλες, γεγονός που αποδείχθηκε ευνοϊκό τελικά για την ομάδα της Σκωτίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.