Βόρειος Μακεδονία-Βουλγαρία 0-1: Aποβολή, ευκαιρίες, γκολ κι ένταση σε βαλκανικό ντέρμπι (hls)

Το γκολ του Ντεσπόντοφ στο 50' έκανε τη διαφορά στα Σκόπια με τους Βούλγαρους να παίρνουν τη δεύτερη θέση στον 4ο όμιλο της League C.

Ένα βαλκανικό ντέρμπι που είχε την αναμενόμενη ένταση διεξήχθη στο “Τοντόρ Πλοέσκι” με τον βουλγαρικό ύμνο να αποδοκιμάζεται έντονα από τους φιλάθλους των γηπεδούχων πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Στα βροχερά Σκόπια η δίκαιη αποβολή του Τοντορόφσκι στο 14′ άλλαξε τα δεδομένα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κλήθηκαν να αγωνιστούν για πολύ μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης με παίκτη λιγότερο.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με τους Βούλγαρους να μην έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν ρήγμα και να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Ντιμιτριέφσκι, πέραν του 28′ όταν ο Ντεσπόντοφ αντέδρασε αργά και έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα της Ράγιο Βαγεκάνο να μαζέψει την μπάλα. 

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο, με τον Ντεσπόντοφ να υποδέχεται περίφημα την πάσα του Κιρίλοφ και να σκοράρει στο 50′, στο γκολ που έκρινε τον αγώνα καθώς αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους.

Οι Βούλγαροι με δύο σερί νίκες πήραν τη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από τη Γεωργία, με τη Βόρειο Μακεδονία να μένει τρίτη. 

Bόρειος Μακεδονία: Ντιμιτριέφσκι, Μπεϊτούλαϊ, Ζάικοφ, Μουσλίου, Αλιόσκι, Τοντορόσφκι, Μπάρντι (αρχ.), Ελμάς, Τραϊκόφσκι (22′ Ασκόφσκι, 85′ Μπαμπούνσκι), Ριστόφσκι (61′ Ντόριεφ), Μιόφσκι (61′ Σπιρόσφκι)

Προπονητής: Μπλάγκοια Μιλέφσκι

Βουλγαρία: Ναούμοφ, Ποπόφ (83′ Στογιάνοφ), Γκαλάμποφ, Άντοφ, Νεντιάλκοφ, Γκρούεφ, Καραμπέλιοφ (46′ Ίλιεφ), Στεφάνοφ (46′ Κράστεφ), Πετκόφ, Ντεσπόντοφ (αρχ.), Κιρίλοφ (89′ Ρούσεφ)

Προπονητής: Μλάντεν Κρστάιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.