Αγγλία-Γερμανία 3-3: «Χ»ορταστική ισοπαλία (hls)

Απίθανο ματς στο Λονδίνο με την Αγγλία να γυρίζει το εις βάρος της 2-0 σε 3-2, αλλά τη Γερμανία να ισοφαρίζει στο 87'.

Ένα φανταστικό παιχνίδι έλαβε χώρα στην τελευταία στροφή του 3ου ομίλου της League A στο Γουέμπλεϊ, εκεί όπου οι αδιάφορες Αγγλία και Γερμανία έπαιξαν φανταστικά στο δεύτερο μέρος και πρόσφεραν γκολ και θέαμα, με το 3-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Το πρώτο ημίχρονο δε διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους να έχουν τις δύο καλύτερες στιγμές του, με τον Στέρλινγκ στο τετ α τετ του με τον Τερ Στέγκεν στο 25′ και το λίγο άστοχο σουτ του Κέιν δύο λεπτά μετά.

Το δεύτερο 45λεπτο άρχισε με δύο… γκάφες του Μαγκουάιρ, οι οποίες οδήγησαν σε ισάριθμα τέρματα των Γερμανών. Αρχικά ο Άγγλος αμυντικός έκανε λάθος πάσα και πέναλτι, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γκουντογκάν (52′) και εν συνεχεία έχασε την μπάλα στο κέντρο και είδε τον Χάβερτζ (67′) να σκοράρει ένα φανταστικό γκολ.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σε εκείνο το σημείο τα Λιοντάρια άρχισαν την αντεπίθεση διαρκείας τους, που τους οδήγησε στην ανατροπή του σκορ! Πρώτα ο Σο (72′) μείωσε σε 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή και μετά ο Μάουντ (75′), ο οποίος είχε περάσει στο ματς λίγο νωρίτερα έφερε το ματς στα ίσα με απίθανο τρόπο.

Το 3-2 για την Αγγλία ήρθε από την άσπρη βούλα και τα πόδια του Κέιν (83′), αλλά η Γερμανία κατάφερε να μη χάσει και με το δεύτερο γκολ του Χάβερτζ (87′). Κάπως έτσι η ομάδα του Σάουθγκέϊτ τελείωσε τις υποχρεώεις της στον όμιλο χωρίς νίκη, αν και πήρε μια… ένεση ψυχολογίας με αυτή την εμφάνιση εν όψει και του Μουντιάλ στο Κατάρ!

ΑΓΓΛΙΑ (Σάουθγκεϊτ): Πόουπ, Τζέιμς, Σο, Στόουνς (37′ λ.τρ. Γουόκερ), Ντάιερ, Μαγκουάιρ, Ράις, Μπέλινγχαμ (90+1′ Χέντερσον), Κέιν, Στέρλινγκ (66′ Μάουντ), Φόντεν (66′ Σάκα)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Φλικ): Τερ Στέγκεν, Ράουμ (68′ Γκόσενς), Κέχρερ, Ζούλε, Σλότερμπεργκ, Κίμιχ, Γκουντογκάν, Χόφμαν (46 Βέρνερ), Μουσιάλα (79′ Μίλερ), Σανέ (68′ Γκνάμπρι), Χάβερτζ (90+1′ Μπέλα-Κότσαπ)

Η τελική κατάταξη:

Ιταλία11
Ουγγαρία10
Γερμανία7
Αγγλία3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.