Δανία – Γαλλία 2-0: Έστειλε μήνυμα για το Μουντιάλ (hls)

Η Δανία κέρδισε 2-0 τη Γαλλία στο «Πάρκεν», το τρίποντο δεν της έφτασε για να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Nations League αλλά προειδοποίησε τους «τρικολόρ» εν' όψει Κατάρ.

H ομάδα του Κάσπερ Γιούλμαντ έμεινε δεύτερη στον 1ο Όμιλο της League Α με 12 πόντους, έναν πίσω από την Κροατία, ενώ η παγκόσμια πρωταθλήτρια απογοήτευσε μένοντας τρίτη με μόλις μία νίκη, αλλά τουλάχιστον απέφυγε τον υποβιβασμό.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Το ματς ήταν ισορρροπημένο στο πρώτο ημίωρο, όμως οι Δανοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34ο λεπτό, με τον Ντάμσγκααρντ να τροφοδοτεί από πλάγια τον Ντόλμπεργκ, ο οποίος σκόραρε με προβολή από κοντά.

Στο επόμενο τρίλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες με Ντιλέινι και Μέλε, με τους Γάλλους να δείχνουν ευάλωτοι στις στημένες φάσεις.

Αυτό επιβεβαιώθηκε στο 39′, όταν ο Έρικσεν εκτέλεσε κόρνερ, ο Άντερσεν ανενόχλητος στην περιοχή με κεφαλιά έδωσε στον Ντιλέινι και αυτός γύρισε στο ύψος του ημικύκλιου για τον Σκοβ Όλσεν, που έγραψε τ 2-0 με ωραίο σουτ!

Στο β’ η Γαλλία με τις αλλαγές της ήταν πιο δραστήρια και στο 63′ πλησίασε το γκολ με άστοχη κεφαλιά του Μπαντιασίλ, ακόμα περισσότερο όμως στο 67′ με τον Σμάιχελ να νικά τον Μπαπέ σε τετ-α-τετ.

Η Δανία από την πλευρά της με τις δικές της αλλαγές άλλαξε σύστημα σε 5-4-1 για να «κλειδώσει» το ματς, κάτι που κατάφερε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, στέλνοντας μήνυμα στους «τρικολόρ» εν’ όψει της συνάντησής τους στις 26/11 στην Ντόχα για τον 4ο Όμιλο του Μουντιάλ.

Δανία (Γιούλμαντ): Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Άντερσεν, Κρίστενσεν (90+1′ Mπαχ), Μέλε – Ντιλέινι (71′ Κερ), Έρικσεν, Χόιμπιεργκ – Σκοβ Όλσεν (71′ Mπρέθγουεϊτ), Ντόλμπεργκ (59′ Χόιλουντ), Ντάμσγκααρντ (59′ Λίντστρεμ).
Γαλλία (Ντεσάν): Αρεολά – Ουπαμεκανό, Σαλιμπά (46′ Κλάους), Μπαντιασίλ – Παβάρ, Τσουαμενί, Καμαβινγκά (46′ Φοφανά), Μεντί (65′ Τριφέρ) – Γκριεζμάν (81′ Κολό Μουανί) – Μπαπέ, Ζιρού (65′ Ενκουνκού).

Τα αποτελέσματα στον 1ο Όμιλο της League A (6η Αγωνιστική):

Αυστρία – Κροατία 1-3

Δανία – Γαλλία 2-0

H βαθμολογία:

ΘέσηΟμάδαΑγ.Τερ.Β.
1.Κροατία68-613
2.Δανία69-512
3.Γαλλία65-75
4.Αυστρία66-104
H Κροατία προκρίνεται στην τελική τετράδα της διοργάνωσης, η Αυστρία υποβιβάζεται στη League B.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.