Πορτογαλία: Δυσαρέσκεια Αμορίμ για τον Φερνάντο Σάντος

Ο Ρούμπεν Αμορίμ δε δίστασε να καταφερθεί κατά του Φερνάντο Σάντος, για τι κλήσεις του στην εθνική Πορτογαλίας.

Ο προπονητής των «λιονταριών» της Λισσαβόνας θεωρεί πως θα πρέπει να υπήρχαν περισσότεροι παίκτες της ομάδας του στις κλήσεις του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού. Ο Αμορίμ άσκησε κριτική στον Σάντος για τις επιλογές του και συμπλήρωσε πως θα έπρεπε να τσεκάρει και τους παίκτες στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Αμορίμ δήλωσε: «Έχουμε μιλήσει αρκετά μέχρι τώρα για αυτό το θέμα, ο κάθε προπονητής κάνει τις επιλογές του, εγώ τις δικές μου και μερικές φορές και οι δικές μου δεν είναι κατανοητές από τον κόσμο. Καταλαβαίνω πως ο προπονητής έχει πολλούς ποδοσφαιριστές για να διαλέξει και υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες της Σπόρτινγκ πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα και καλύτερα για να κερδίσουν τη θέση. Έχουμε κερδίσει κάποιους τίτλους, οι παίκτες έχουν μεγαλώσει αλλά ακόμα και με όλα αυτά φαίνεται πως δεν είναι στο επίπεδο της εθνικής ομάδας».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε: «Μάλλον, όμως, αυτό αναδεικνύει και την καλή δουλειά του προπονητή της Σπόρτινγκ με παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη στην εθνική. Δεν είμαι νευριασμένος, αλλά νιώθω κολακευμένος. Τα πήρα όλα, για μένα όλα τα παιδιά τα έχουν πάει τέλεια αλλά είμαι προπονητής της Σπόρτινγκ. Ο προπονητής της Πορτογαλίας δεν παίρνει τον Τρινκάο αλλά παίρνει τον Ζότα, δεν παίρνει τον Πέδρο Γκονσάλβες αλλά τον Φέλιξ… Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.