Kύπρος: Ανακοίνωσε Κετσπάγια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι από σήμερα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου στη θέση του Νίκου Κωστένογλου.

Η ομοσπονδία του νησιού ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γεωργιανού τεχνικού, ο οποίος έφυγε από την Ανόρθωση, έπειτα από μία τριετία στον πάγκο της.

Ο Γεωργιανός τεχνικός, ο οποίος κατέκτησε με την Ανόρθωση το κύπελλο τη σεζόν 2021 και είναι γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Γιώργο Κούμα και επισημοποίησαν την καταρχήν συμφωνία συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των δύο μερών, με την υπογραφή των συμβολαίων.

Στην προπονητική ομάδα της εθνικής ανδρών εντάσσεται και ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Κετσπάγια, Σοσό Τσέντια. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας καλωσόρισε τον Κετσπάγια στην εθνική ομάδα, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και του τόνισε πως η ομοσπονδία θα είναι δίπλα του για να τον στηρίξει σε ότι χρειαστεί στο έργο που αναλαμβάνει.

Από την πλευρά, του, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την εμπιστοσύνη, τόνισε πως αποτελεί μεγάλη ευθύνη και πρόκληση για να τον ίδιο να αναλαμβάνει την εθνική ομάδα της Κύπρου και έστειλε το μήνυμα πως ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών ποδοσφαιριστών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.